- Ad Soyad
- *
- Aracınız
- Civic FC5 2019
Ne yaptın Hakan hocam bitirdin beni ? Benim bagaj böyle olsa arabayı satarım ???
Ne yaptın Hakan hocam bitirdin beni ? Benim bagaj böyle olsa arabayı satarım ???
Hocam sade bagaj olsa yine iyi. Arabanin icinde örümcekler aile kurmuş.Ne yaptın Hakan hocam bitirdin beni ? Benim bagaj böyle olsa arabayı satarım ???
Hocam ne yaptın öyle, bagajı resmen iptal etmişsin.
Konuyu bu gidişle değiştiricez. Araçtaki kirli çamaşırları görelim. Evde de böyle iseniz eşinize Allah sabır versin.Ben tepkileri görünce çekmeye cesaret edemedim, yarın biraz toplayıp öyle foto çekecem
Evet tarzımız aynı çıktı.Aynı fikirdeyim Ahmet hocam ?????
Bu aralar koronavirüs sebebiyle aracı kullanamıyorum, yoğunluktan dolayı da bagajı düzenleme fırsatı bulamadım. Normalde düzenli biriyimdir. Artık biraz da araçla çok uğraşmanın vermiş olduğu bir bezginlik varHocam ne yaptın öyle, bagajı resmen iptal etmişsin.
Hele sizi aracınıza çok özenli bakan birisi olarak gördüğüm için doğrusu şaşırdım.
Size büyük bir çamaşır sepeti lazım. Lüzumsuzları alın gerisini sepete koyarsanız, kenarda durur, güzelde oturur.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Ben ettim sen etme hocam. Bagajını düzenle temizle öyle foroğrafını çek. Sonra dilden dile düşersin. Baksana yerin dibine girdim ?Ben tepkileri görünce çekmeye cesaret edemedim, yarın biraz toplayıp öyle foto çekecem
Ben sizin yerinize yaptım. Size gerek kalmadıBen akşama çekip koyayımda herkesi haline şükrettireyim