- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Öyle oldu zaten ama olsun, hiç düzenlememekten iyidirİlk virajdan sonra tüm eşyalar yer değiştirebilir
Kün feyekün..
Öyle oldu zaten ama olsun, hiç düzenlememekten iyidirİlk virajdan sonra tüm eşyalar yer değiştirebilir
Kün feyekün..
Teşekkür ederim. Hayır hazır aldım.Merhaba. Baya düzenliymiş bagajınız. Bagajınızda malzemeleri sabitlendiğiniz cırt band gördüm sanki. Kendimiz mi yaptınız ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
İlgili ürünle ilgili link paylaşabilir misiniz acaba ?Teşekkür ederim. Hayır hazır aldım.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Ben ürünü internetten almamıştım. Biraz araştırdım. Benzer ürünler var. İhtiyaca göre alınabilir.İlgili ürünle ilgili link paylaşabilir misiniz acaba ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben ürünü internetten almamıştım. Biraz araştırdım. Benzer ürünler var. İhtiyaca göre alınabilir.
Bagaj Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11
Bagaj Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bagaj Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bagaj Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11
Bagaj Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bagaj Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Automix Universal Bagaj Sabitleyici
• Velcro cırt bantları sayesinde bagaj içerisinde dilediğiniz noktaya tutturarak kullanım.• Ergonomik tasarım.• Bagaj dağınıklığına karşı pratik çözüm.• Ürün Ölçüleri(EnxBoyxYükseklik):21x26x4cmwww.bauhaus.com.tr
Automix Bagaj Sabitleyici Elastik
• Bagaj Sabitleyici• Üç farklı boyutta size gönderilecek olan velcro cırtcırtlı elastik bagaj sabitleyici sayesinde eşya ve yüklerinizi kolayca sabitleyebilirsiniz.• Bagajınızın dağınıklığını velcro cırtcırtlı elastik bagaj sabitleyici ile düzene sokabilirsiniz.• Bagajımıza zaman zaman...www.bauhaus.com.tr
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Hayırlı olsun, spoiler yapmışsın. Sokağa çıkma yasağında kendine bir meşgale bulmuşsun. ???Seckın 33 Ekli dosyayı görüntüle 258638
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Saolasın eyvallah reisde onu bir ay once filan yaptırdım ya bi boşaltamadim şu bagajı bi iç dış detaylı temızlıl istiyorHayırlı olsun, spoiler yapmışsın. Sokağa çıkma yasağında kendine bir meşgale bulmuşsun.