- Ad Soyad
- *
- Aracınız
- Civic FC5 2019
On numara ????Düzeni Severim
Ekli dosyayı görüntüle 258391
On numara ????Düzeni Severim
Biraz toplayacam ama yine de arkadaşlarınki kadar düzenli olmayacaktırBen ettim sen etme hocam. Bagajını düzenle temizle öyle foroğrafını çek. Sonra dilden dile düşersin. Baksana yerin dibine girdim ?
Hocam senden kopya çekecem, evden bir kutu getirip bakım şişelerini içine koyayım, bagajda ortalıkta duran fren hidroliği, gres yağları ve bilimum şişeleri yerleştireyim (değiştirdiğim eski ön balatalar bile duruyor onları eve çıkarayım bari) ?Düzeni Severim
Mantıklı bu vesileyle güzel bir temizlik olmuş olur hocam..Hocam senden kopya çekecem, evden bir kutu getirip bakım şişelerini içine koyayım, bagajda ortalıkta duran fren hidroliği, gres yağları ve bilimum şişeleri yerleştireyim (değiştirdiğim eski ön balatalar bile duruyor onları eve çıkarayım bari)
Düzenli görünümü vermiş olurum böylelikle
Benim lügatımdaki bagaj kavramı. Daima kullanıma hazır, temiz ve fonksiyonel olması gerekiyor.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...Ekli dosyayı görüntüle 258369
@seckins33 hocam geçer not alır mı ?Evden eski koli kutusu getirip ıvır zıvırın çoğunu kutuya yerleştirdim, kutuyu ve kalan eşyaları da stepnenin etrafına sıkıştırdım
Ekli dosyayı görüntüle 258411
Evden eski koli kutusu getirip ıvır zıvırın çoğunu kutuya yerleştirdim, kutuyu ve kalan eşyaları da stepnenin etrafına sıkıştırdım
Ekli dosyayı görüntüle 258411
Hamid hocam biz ne bagajlar gördük, seninki sınıf geçmeyi bırak, takdir belgesi bile alır. ????@seckins33 hocam geçer not alır mı ?