Aynen jant ve aracın rengi güzel bence dejantlar güzel ama
Hocam biz kuzenle desibel ölüçümü yaptık arada baya fark vardı ancak hiçbir kaynakta buna dair bir bilgiye ratlamadık.evet dün 270.000 tl ye aldım ,aksesuar yok. Sitede bu araç 279.000 tl idi bayi tanıdığı olduğu için bu fiyata verdi.Makyajsız olana göre bu ddaha sessiz arada fark var bu modellerde yalıtımda iyileştirme yapmışlar, bariz fark ettim önceki aracımda kapılara fitil koymuştum ,bunda gerek yok müsait zamanda desibel ölçümü yapacağım
bana Honda bayi satıcısının söylediği iyileştirme yapıldığı yönünde ,önceki aracımın desibel öçlümü bende var kıyaslıyacağımHocam biz kuzenle desibel ölüçümü yaptık arada baya fark vardı ancak hiçbir kaynakta buna dair bir bilgiye ratlamadık.
Kozmik mavi seçeneği sadece executive de var
Koz
Kozmik mavi seçeneği sadece executive de var
Benim araçta yalıtımlı geldiği halde,yalıtımında hiç memnun değilim,yol sesini direk içeri alıyor. Belki de ilk defa japon aracı kullandığım bir n alışamadımevet dün 270.000 tl ye aldım ,aksesuar yok. Sitede bu araç 279.000 tl idi bayi tanıdığı olduğu için bu fiyata verdi.Makyajsız olana göre bu ddaha sessiz arada fark var bu modellerde yalıtımda iyileştirme yapmışlar, bariz fark ettim önceki aracımda kapılara fitil koymuştum ,bunda gerek yok müsait zamanda desibel ölçümü yapacağım