Şehir içinde bende 300 ü zor görüyorum.280 de falan kalıyor genellikle.şehir dışı 300 ü geçiyor.
E6603 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
E6603 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
reis araç 17 model eco lpg fabrika tüplü depo 36 37 litre felan alıyormuş dediğine göre ustanın ki usta ana bayi servisi Lpg ustası Honda çalışanı yani@Senpaituyun sizin depo simit değil mi? Boş depoyu doldurduğunuzda kaç liraya yada kaç litre alıyor? Bana kalırsa aracınızda sıkıntı yok. Bende de simit depo var. Şehir içi 300 km bulmuyor ama şehir dışı hız sabitleyiciyle 350-360 km yapıyor. Sizin usta en az 400 km yapar diye Nasıl diyor anlamadım şehir içi. Depoyu en son kaça doldurdunuz? O fiyatı 400 km ye bir bölün kaç krş çıkacak? Şu an LPG'li araçlar ortalama 0,27-0,30 krş yakıyor.
Ayrıca bi yakınımın jettasını 10.k bakıma götürdü. 1200 TL standart yağ değişim fiyatı. Servislerin geneli böyle aslında.
Merhaba.öncelikle şunu belirtmek isterimki şehir içi 400 km işi hikayeden ibaret.uzun yol da bu rakamları görürsünüz.
Bende 2017 eco lpg var.genelde 33.7 lt civarı alıyor.şehir içi normal kullanımda eco kapalı 330-340 ları görüyor.econun hiç faydasını görmedim defalarca denememe rağmen.tabi bu km yi sadece shell de görüyorum.
Bp,opet,po kullandığımda kesinlikle 290 ı geçemedim.genelde 270-290 arası gidiyorlar.ama shell de bunları yaşamadım.ben markadan ziyade pompayla yani istasyonlarla alakalı bir durum diyorum kendimce.
Öncelikle istasyon ve diğer markaları deneyin derim.halen sakin kullanmanıza rağmen yükselme olmuyorsa biryerde bi eksiklik var.kullanımın da çok büyük rolü var ama siz zaten yeşil kadrana dikkat ediyorum demişsiniz.
Merhaba.öncelikle şunu belirtmek isterimki şehir içi 400 km işi hikayeden ibaret.uzun yol da bu rakamları görürsünüz.
Bende 2017 eco lpg var.genelde 33.7 lt civarı alıyor.şehir içi normal kullanımda eco kapalı 330-340 ları görüyor.econun hiç faydasını görmedim defalarca denememe rağmen.tabi bu km yi sadece shell de görüyorum.
Bp,opet,po kullandığımda kesinlikle 290 ı geçemedim.genelde 270-290 arası gidiyorlar.ama shell de bunları yaşamadım.ben markadan ziyade pompayla yani istasyonlarla alakalı bir durum diyorum kendimce.
Öncelikle istasyon ve diğer markaları deneyin derim.halen sakin kullanmanıza rağmen yükselme olmuyorsa biryerde bi eksiklik var.kullanımın da çok büyük rolü var ama siz zaten yeşil kadrana dikkat ediyorum demişsiniz.
Arkadaşlar benim o zaman çok kötü 2 ay oldu aracı alalı bakım da yaptım fabrikasyon tüplü 2015 model fb7 daha 30 lt yakıt almadı hep 28 lt de kalıyor tüp 2’96 dan alıyorum 246 km şehir içi karma da 275 gitti neden böyle arkadaşlar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.