- Ad Soyad
- Ahmet Ö
- Aracınız
- Civic ES7 2001
Geçmiş olsun hocam. Ucuz atlatmışsınız. Görmenizle vurmanız bir olduğu için çok talihsiz bir kaza olmuş. Kurtarma ihtimali sıfır. Sizin hızınız yavaş yoksa kafa kafaya çarpardınız. Birde kör nokta olan biryer sağda kocaman bir direk var ve köşe sivri. Daha burnunuzu çıkarmadan önünüze atlamış. Telefonla konuşması ise dikkat çekici. Sırf bunun için araç kamerası alınır. Sizin kozunuz video, cep telefonu, şerit ihlali ve hızlı olması olabilir.Ufak bir kaza yaptık arkadaşlar. Canımızda birşey çok şükür.
Kontrolsüz kavşakta vatandaş karşı şeritten önümüze çıktı. Sigortacımın söylediği sağdan gelene yol vermem gerektiği.bu yüzden hatalı olduğum yönünde karar çıkabilirmiş. Hoş fırsat olmadı yol vermeye. Araç kayıt kameram vardı ondan bi netice çıkarmı bilmiyorum. Videoda ben vuruyormuşum gibi görünüyor ama karşı taraf hem yanlış şeritten hemde telefonla konuşurken önüme hızlıca geliyor.
Kaskom vardı allahtan
Maddi hasar oluştu. Ben hava yastığı açar diye korktum şükür ki açmadı.
Aracı anlaşmalı servise bıraktım şimdi. Tamponun tamir olmasını istedim mümkünse. Tampon demiri değişecek. Far yıkamaların ikiside değişecek. Sisler sağlam. Ön panjur değişecek. Alt ızgara değişecek. Farlarda ve ayaklarında birşey yok.
Bekleyip göreceğiz bakalım aracı sanayiye bıraktım exper gelicek.
Ekli dosyayı görüntüle 260576
Ekli dosyayı görüntüle 260577
Ekli dosyayı görüntüle 260578
Ekli dosyayı görüntüle 260579
Ekli dosyayı görüntüle 260580
Ekli dosyayı görüntüle 260581
Ekli dosyayı görüntüle 260582
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yeni yaptırdığınız panjur sağlam duruyor.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Son düzenleme: