- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
FD6 ile sabah evden çıkmadan meraktan hava filtresini kontrol ettim ve kirlilik düzeyini görünce elimdeki Blueprint ADH22258 Filtre ile değiştirdim.
Aslında bu filtre 1.8 Hatchback kasa için ancak FD6 kasalarla da uyumlu
5bin km. önce mevcut filtreyi kontrol ettiğimde bu kadar kirlenme yoktu ama artık kirlenme bayağı artmış gibi geldi. Üst yüzeyine hiçbir kirlenme ve geçiş yok tabiki
Bu değişim ile Mann Filter bakım setinden Blueprint bakım setine geçiş yapmış oldum
Mevcut filtre,
Yeni filtrenin resmini çekmeyi unutmuşum sadece kutusunun resmi kaldı ama Mann Filterde yeşil olan kısımlar Beyaz renk, FB7nin filtresine daha çok benziyor, oturması oldukça sıkı oldu gibime geldi
Km. yaptıkça deneyimlerimi de yazarım
Aslında bu filtre 1.8 Hatchback kasa için ancak FD6 kasalarla da uyumlu
5bin km. önce mevcut filtreyi kontrol ettiğimde bu kadar kirlenme yoktu ama artık kirlenme bayağı artmış gibi geldi. Üst yüzeyine hiçbir kirlenme ve geçiş yok tabiki
Bu değişim ile Mann Filter bakım setinden Blueprint bakım setine geçiş yapmış oldum
Mevcut filtre,
Yeni filtrenin resmini çekmeyi unutmuşum sadece kutusunun resmi kaldı ama Mann Filterde yeşil olan kısımlar Beyaz renk, FB7nin filtresine daha çok benziyor, oturması oldukça sıkı oldu gibime geldi
Km. yaptıkça deneyimlerimi de yazarım