Maşallah iyi km. yapıyorsunuz sizde hocamServise bakıma geldik
Ekli dosyayı görüntüle 254009
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Maşallah iyi km. yapıyorsunuz sizde hocam
Aklıma eski FD6m düştü yine, 2018 yılına 135bin km.de girip 160binle yılı kapatmıştım20 gün sonra 1 yıl olacak arabayı alalı. 13-14 bin km yaptım sayılır aldığımda 26 binde falandı.
Boşken bile binesi geliyor insanın arabaya
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam araç bildiğiniz siyah panter'e dönüşmüş Maşallah diyimAslında dün yapıldı bu işlem. Ama çok geç bittiği için bugün paylaşabiliyorum. Detaylar kendi blackrs sayfamda olacak
Mesai saatleri bittiği halde akşam 19:30 a kadar kalıp işlemle ilgilinen Çamkıran Garaj yetkilileri Deniz Bey ve İsmet Bey'e ayrıca teşekkür ederim. Çalışan ustalarında ellerine sağlık.
Çamkırandaki sadece aksesuar için olan bölüm ve depoları çok şaşırttı beni. İşlerinin hakkını vererek yapan bir servis olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Aradığınız aksesuarlarla ilgili fiyatı arayarak sorarsanız ve civictr forumdan geldiğinizi söylerseniz fiyatta yardımcı olurlar.
Ekli dosyayı görüntüle 254013
Acil olan 2 işlem kaldı, bunlardan birisi jant lastik zatenHocam araç bildiğiniz siyah panter'e dönüşmüş Maşallah diyim
Yanlız jantlar çok tatlı olmasına rağmen body-kit ile gözüme küçük göründü
Şöyle bir OZ superturismo veya ultraleggera iyi gidebilir artık
SUPERTURISMO LM 5X112 8X18 ET:48 MATT GRAPHITE - Birlasshop
SUPERTURISMO LM 5X112 8X18 ET:48 MATT GRAPHITE ürününü birlasshop.com'dan satın alabilirsiniz. OZ Racing Jant ürünleri için sitemizi ziyaret edin.www.birlasshop.comULTRALEGGERA HLT 5X112 9X19 ET:30 MATT GRAPHITE - Birlasshop
ULTRALEGGERA HLT 5X112 9X19 ET:30 MATT GRAPHITE ürününü birlasshop.com'dan satın alabilirsiniz. OZ Racing Jant ürünleri için sitemizi ziyaret edin.www.birlasshop.com