Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk yıkama gerçekleştiEkli dosyayı görüntüle 264373Ekli dosyayı görüntüle 264374
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Auto finesse Valet pro diyosunn
Süpürge iş görüyor mu üstat çekiyor mu ? Bende düşünüyorum ama çekmeyecekmiş gibi geliyor nedense.aracın içine komple bakım, temizlik yaptım.
1-)KİWİ marka araç süpürgesiyle koltuklardaki tozları aldım.
2-) torpido, kapı panelleri, tüm plastik aksamları 3D APC ile sildim, nemli bezle duruladım.
3-) sonrasında 3D Liquid Leather ile tüm plastik aksama bakım yaptım.
4-) deri koltukları, direksiyonu, vites topuzunu AutoGlym Leather Cleaner ile temizledim, sonrasında yine 3D Liquid Leather ile bakımını yaptım.
5-) gösterge panelini ve multimedya ekranını Philips ekran temizleyici ile sildim.
Sonuç: 6 aylık iç bakım tamamdır.
Soru: executive pakette kapı panellerindeki yumuşak kısım ve cam açma/kapama düğmelerinin olduğu paneldeki yumuşak kısım ve kol dayama kolçağı deri mi, suni deri mi yada deri görünümlü yumuşak plastik mi? sorunun cevabını bilen arkadaşların cevabını bekliyorum, o kısımların temizliğinde kafamda soru işareti kalıyor.
6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
ben çok memnunum üstad. koltuklardaki, bagaj havuzundaki tozları rahatlıkla alıyor. taban halısındaki toz, pislik halının içine çok işlemediyse yani yüzeyde ise onuda rahatlıkla alıyor.(ben halı için genelde ev süpürgesini kullanıyorum hijyen için.) çekişi ummadığım kadar kuvvetli. en güzelide Li İon pille çalışıyor. cep tel gibi şarj ediyosun, kullanıyorsun. tavsiye ederim.Süpürge iş görüyor mu üstat çekiyor mu ? Bende düşünüyorum ama çekmeyecekmiş gibi geliyor nedense.