Aracınız kaç km'de? Subap ayarı yaptırma ihtiyacı nelerden dolayı duydunuz? Benim aracım da 70.000 km devirdi henüz yaptırmadım. Yakıtta, çekişte vs. hiçbir sıkıntı yok.Dün FB7ye subap ayarı + gaz kelebeği temizliği yaptırdım. Bilgisayardan gaz kelebeği öğrenmesi de yapıldı.
Bir süre benzinde kullanıp LPG yol ayarı ile subap ayarı sürecini tamamlamayı planlıyorum
Fiyat bilgisi de verebilirseniz faydalı olur.Dün FB7ye subap ayarı + gaz kelebeği temizliği yaptırdım. Bilgisayardan gaz kelebeği öğrenmesi de yapıldı.
Bir süre benzinde kullanıp LPG yol ayarı ile subap ayarı sürecini tamamlamayı planlıyorum
Marşpiyel FC5 te plastiğe çevrildi.Belki alakasız ama, makyajlı exetuve ile anlaştım yarın ekspertiz yapacağım. Marspiyeli edilmiş ve sol camurlukta az bir boya var diyor. Marspiyel plastik aksam mıdır ekspertizde çıkıyor mu? Bir de çamurluk plastik mi yoksa saç mıdır bilenler bilgilendirirse sevinirim teşekkürler
Araç 77binlerde, kırmızı ışıklarda rolantide beklerken ara ara devir 500lere düşüp toparlıyordu. Bunun haricinde çekiş ve yakıt olarak bir sorunum yoktu. En son subap ayarı 2017 veya 2018 yılında 40binken yapılmıştı. Gaz kelebeği de şimdiye kadar hiç temizlenmemisti, 8 yaşına girmek üzere olan araçta faydalı olacağını düşündüm, nitekim gaz kelebeği de ciddi kirliydi.Aracınız kaç km'de? Subap ayarı yaptırma ihtiyacı nelerden dolayı duydunuz? Benim aracım da 70.000 km devirdi henüz yaptırmadım. Yakıtta, çekişte vs. hiçbir sıkıntı yok.
Güzel olmuş, gayet yakışmış. Kaça mal oldu hocam hepsi.Malum araçlarımızda İç mekan malzeme kalitesizliği var. Kol dayama kısımları kolumuve dirseğimi koydukça lekeleniyor bende sürekli temizleme gereği duyuyorum
En sonunda bu şekilde kapladım ve görsel olarak daha bi zengin durdu herkesin zevki tabiki ama benim hoşuma gitti
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Şanlı Bayrağımız orada asılı duruyor, helal olsun size.Bugün yıkandı hızlı cilası yapıldı Ramazan öncesi kışlık lastiklerimizide değiştik garajda kendi imkanlarımızla sök tak temizlik yapmış olduk.