110.000 bakımı; Motul 0w20 yağ değişimi, mann filtre seti ve ön fren balataları değişti. Hondacı Mehmet ustayı severim ama elemanlar iyice bi ukalalaştılar sanki, adam Audi’nin Mercedes’in parça tedarikçisi mann’ın yağ filtresine “ bunlar vteci bozar aağbi , ben arabaya bizimkinden takayım” dedi resmen. İşine bak dedim kibarca ama hayırlısı artık.
Gelecek bakıma alternatif bir yer varsa oraya gidin bencede. Zaten rutin bakımı her yer yapıyor, birde böyle cahilce söylemden sonra gitmemek en iyisi.110.000 bakımı; Motul 0w20 yağ değişimi, mann filtre seti ve ön fren balataları değişti. Hondacı Mehmet ustayı severim ama elemanlar iyice bi ukalalaştılar sanki, adam Audi’nin Mercedes’in parça tedarikçisi mann’ın yağ filtresine “ bunlar vteci bozar aağbi , ben arabaya bizimkinden takayım” dedi resmen. İşine bak dedim kibarca ama hayırlısı artık.
Ben hazır kullanıyorum,sabunlu su kanalları tıkayabilir diye düşünüyorum.Arkadaşlar cam suyu olarak ne kullanıyorsunuz yaz mevsiminde? Sabunlu su koyayım mı yoksa hazır satılan ürünlerdenmi koyayım?
Kullandığınız ürün ne hocam peki memnunsan paylaşır mısınBen hazır kullanıyorum,sabunlu su kanalları tıkayabilir diye düşünüyorum.
Hocam kışın almıştım Antifirzli. Markasını hatırlamıyorum arabanın yanına gidince bakayım.memnunum öyle bir sıkıntısını görmedim. Yazın sulandırmak lazım artık.?Kullandığınız ürün ne hocam peki memnunsan paylaşır mısın
Aynen yazın antifirizli kullanmak istemiyorum açıkçası. Piyasada satılanlar genelde mavi renk antifirizliHocam kışın almıştım Antifirzli. Markasını hatırlamıyorum arabanın yanına gidince bakayım.memnunum öyle bir sıkıntısını görmedim. Yazın sulandırmak lazım artık.?