Yağ ve hava filtresini mann taktım hocam bu bakımda.Bedavadan biraz pahalı.
Fil marka yerlidir. Öyle çok kalitelide değildir. Man, Filtron veya Blueprint gibi markalardan almaya çalışırsanız güzel olur. Yağ filtresindeki yağ kaçağı tehlikelidir!
Yağ ve hava filtresini mann taktım hocam bu bakımda.Bedavadan biraz pahalı.
Fil marka yerlidir. Öyle çok kalitelide değildir. Man, Filtron veya Blueprint gibi markalardan almaya çalışırsanız güzel olur. Yağ filtresindeki yağ kaçağı tehlikelidir!
Hocam merhaba bende arka için aldım yarın elime ulasicak inşallah... Ama şunun bilgisi var bende 2016-2019 arası fc5 fk7 lere delikler dahil denk geliyormuş, 2020-2021 lerede vida atilmasi gerekiyormuş..eğer aracınız 2020-2021 ise belki ondan oturmuyor da olabilir.On arka tampon eki aldım, çok da güzel duruyor ama montajını kendim yapmak istiyorum fakat ne yapıyorsam cuk oturmuyor, acaba ben mi yapamıyorum yoksa parça mı yanlış geldi. Yok mudur montaj videosu? YouTubeda yok maalesef yardımcı olursanız sevinirim.
2019 makyajlı kasa, delik yok kendim delecem ama parça oturmuyor. Yarın haber bekliyorum sizden.Hocam merhaba bende arka için aldım yarın elime ulasicak inşallah... Ama şunun bilgisi var bende 2016-2019 arası fc5 fk7 lere delikler dahil denk geliyormuş, 2020-2021 lerede vida atilmasi gerekiyormuş..eğer aracınız 2020-2021 ise belki ondan oturmuyor da olabilir.
Yarın elime ulaşınca hemen kendim montajliycam video resim vs çekerim aksi bişey olursa genede paylasim yaparım buradan.
RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Selamlar, aracı park ederken ön tampon ekini kırdım. Nereden temin ettiniz? Ben de alıp takmak istiyorum.Hocam merhaba bende arka için aldım yarın elime ulasicak inşallah... Ama şunun bilgisi var bende 2016-2019 arası fc5 fk7 lere delikler dahil denk geliyormuş, 2020-2021 lerede vida atilmasi gerekiyormuş..eğer aracınız 2020-2021 ise belki ondan oturmuyor da olabilir.
Yarın elime ulaşınca hemen kendim montajliycam video resim vs çekerim aksi bişey olursa genede paylasim yaparım buradan.
RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar bu üründen sipariş ettim İNŞALLAH güzel olur araca sizce nasıl gerçek deri Ekli dosyayı görüntüle 268631
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam ürün geldi montajladim güzel videoda çektim, videoyu hazırlayıp paylaşırım bugün.2019 makyajlı kasa, delik yok kendim delecem ama parça oturmuyor. Yarın haber bekliyorum sizden.
Honda Civic fc5 arka flap montajiOn arka tampon eki aldım, çok da güzel duruyor ama montajını kendim yapmak istiyorum fakat ne yapıyorsam cuk oturmuyor, acaba ben mi yapamıyorum yoksa parça mı yanlış geldi. Yok mudur montaj videosu? YouTubeda yok maalesef yardımcı olursanız sevinirim.