Teşekkürler hocam aldığım yer uygun kimisi 400 TL istiyor gerek yok bence malzeme aynı.Süper olmuş hocam. Ben de yapacağım.
RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkürler hocam aldığım yer uygun kimisi 400 TL istiyor gerek yok bence malzeme aynı.Süper olmuş hocam. Ben de yapacağım.
Tmm hocam zaman olursa yapıcam bi ara...Teşekkürlersağol hocam tavsiye ederim şık görüntü kattı,
Hocam kolay uygulaması direk geçirmeli ama yanında gelen hazır yapıştırılmış band zayıf kalıyor silikon şeffaf band la desteklemek lazım .
Ayrıca vites etrafına gelen metal, yan direkler plastik bilgin olsun.
n11'den Honda Civic Fc5 Uyumlu Vites Konsol Kaplama 3 Parça-Silver (527421449) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.Honda Civic Fc5 Uyumlu Vites Konsol Kaplama 3 Parça-Silver (527421449) Fiyatları ve Özellikleri
Honda Civic Fc5 Uyumlu Vites Konsol Kaplama 3 Parça-Silver (527421449) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam çok temiz gözüküyor Fd6.....Hakkınızda hayırlısı...2009'da ilk aldığımızdan beri kullandığımız aile aracımızı dün sattık. Ayrılık biraz hüzünlendirdi bizi.
Kısmetse yine Honda'dan devam edeceğim gibi gözüküyor. Ya sıfır City ya da FC5, hakkımızda hayırlısı olsun.
Evet bakımlıydı. Eksper de dedi, şanzıman ve motor çok iyi dedi. LPG de %87, benzinde %93 çıktı motor performansı.Hocam çok temiz gözüküyor Fd6.....Hakkınızda hayırlısı...
M2101K7BG cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Maşallah, daha iyileri sizinle olsun.2009'da ilk aldığımızdan beri kullandığımız aile aracımızı dün sattık. Ayrılık biraz hüzünlendirdi bizi.
Kısmetse yine Honda'dan devam edeceğim gibi gözüküyor. Ya sıfır City ya da FC5, hakkımızda hayırlısı olsun.
Çok iyi fiyata almışsınız. Hayırlı olsun. Nereden aldınız acaba, Link atabilir misiniz.Bugün Motul Eco lite 0w20 4 litre yağ ile mann (hava-polen woberman, yağ filtresi mann) marka filtre setimi 5-6 bin km. Sonraki bakım için indirim kuponu ile 740 TL' ye sipariş ettim. 5-6 ay sonra fiyatlar ne olur bilinmez