Bugün Honda'nıza ne yaptınız?

gkhnbkkl

+300hp
Ad Soyad
Gökhan Bakkal
Aracınız
Civic FC5 2017
Hayırlı olsun, sadece ön kaputa mı yaptırdınız? Fiyat nedir acaba, bir de mikron değerini biliyor musunuz?

Ben ön kaput+sağ-sol çamurluk için 13 bin tl fiyat aldım tpu malzeme, 180 mikron dediler, 7 yıl garantiliymiş. az mı çok mu henüz piyasada araştırma yapamadım.
teşekkür ederim.

aynı ürün muhtemelen sizin sorduğunuzla. Bana da 180mc olduğunu söylediler, normalde 8 yıl dayanırmış ama Aydın çok sıcak olduğu için sana 5 yıl diyorum duruma göre bakarız dedi arkadaş.

kaput ve önündeki küçük parça için 8 bin demişti 7 bine yaptırdım. Malzeme artınca sağolsun arkadaş farlara da uyguladı.

istersen fiyat sorabilirim çamurluklarla birlikte ne kadara yapacağını.

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
teşekkür ederim.

aynı ürün muhtemelen sizin sorduğunuzla. Bana da 180mc olduğunu söylediler, normalde 8 yıl dayanırmış ama Aydın çok sıcak olduğu için sana 5 yıl diyorum duruma göre bakarız dedi arkadaş.

kaput ve önündeki küçük parça için 8 bin demişti 7 bine yaptırdım. Malzeme artınca sağolsun arkadaş farlara da uyguladı.

istersen fiyat sorabilirim çamurluklarla birlikte ne kadara yapacağını.

Zahmet olmazsa ön üç parça için ne fiyat verecekler merak ettim. Cumartesi günü 5-6 farklı uygulama yapan yere gidip fiyat alacağım. Özellikle ön kısma yaptırmak istiyorum. Para olsa tümüne yaptırırım. Bana tümü için 35bin TL demişti Armut uygulamasından fiyat veren yer.

Ad Soyad
Ersel
Aracınız
Civic FE1 2021
Ad Soyad
Enes
Aracınız
Civic FE1 2022
Hocam hayırlı olsun . Aynı modelden bendede var . Jant 19 inch çok güzel duruyor lakin konfor ve alt takım için bi sıkıntı olurmu ? Senin görüşlerin nedir . Kazasız belasız kullan inşallah 🙏
Sağolun teşekkür ederim. jantlar 18 inç lastikler 40 yanak hocam tabii ki orijinaline göre biraz konfor düşüşü var ama çokta rahatsız edici değil açıkçası bu görüntüye değer diyorum ve arabayı basmadığım için alt takım içinde bi sorun olacağını düşünmüyorum. ayrıca lastikleri michelin pilot sport 5 tercih ettim efsane yol tutuşu var orijinal lastikleri virajda kayma hissi verirken bu lastiklerle hiç kayma hissi yok.

Ad Soyad
Ersel
Aracınız
Civic FE1 2021
Sağolun teşekkür ederim. jantlar 18 inç lastikler 40 yanak hocam tabii ki orijinaline göre biraz konfor düşüşü var ama çokta rahatsız edici değil açıkçası bu görüntüye değer diyorum ve arabayı basmadığım için alt takım içinde bi sorun olacağını düşünmüyorum. ayrıca lastikleri michelin pilot sport 5 tercih ettim efsane yol tutuşu var orijinal lastikleri virajda kayma hissi verirken bu lastiklerle hiç kayma hissi yok.
18 jant bile kendini göstermiş ….. maşallahı var .. 19 inch sanki yaysız olmayacak . Kuş gibi kalmasın araba :) Kafam karıştı iyice … jantları amg piano black yapmak istiyorum

Ad Soyad
Enes
Aracınız
Civic FE1 2022
18 jant bile kendini göstermiş ….. maşallahı var .. 19 inch sanki yaysız olmayacak . Kuş gibi kalmasın araba :) Kafam karıştı iyice … jantları amg piano black yapmak istiyorum
19 inc de baya konfor düşüşü olur gibi hocam 35 yanak filan kullanırsanız. arabayı basınca güzel gözüküyorda arabanında ömrünü yiyor hocam tampon kırması da cabası o yüzden o işlere girmiyorum :)

Ad Soyad
Mücahit Kocataş
Aracınız
Civic FE1 2021
jant ölçülerini ne kullandınız tam olarak yazabilir misiniz? 18*8 ET45 mi ?

Ad Soyad
Enes
Aracınız
Civic FE1 2022
Geri