Hocam biraz da bu nedenle tekrar sordum. Çok tartışılmış ama net bir karar alınmamış. Adana servise bakıma giderken direk ngk sitesinde bulunan toptancıya gideceğim için sahte olmaması konusunda kafam rahat. Emin olamadığım tek şey ngk ile servis bujisi arasında performans farkı var mı? Şu an serviste indirim var ve fiyatları birbirine çok yakın.Mesajınızı ilgili konuya aktardım, sorunuzla ilgili daha önceden konuları inceleyip o konular üzerinden ilerlerseniz size daha faydalı olacaktır.
Sorunuz bu konuda çok tartışıldı.
Piyasada çok fazla sahte/imitasyon buji mevcut, uzun vadeli olarak çekiş kaybı yaşamadan kafanız rahat araç kullanmak istiyorsanız aracın üzerindekinin aynısı orjinal NGK bujisi bulmanızı tavsiye ederim ama dediğim gibi piyasada çok fazla sahtesi dolaşıyor, genelde benim gibi kafasının rahat olmasını isteyenler servisten indirim dönemlerinde orjinal bujiyi almayı tercih ediyorlar çünkü serviste imitasyon ürün yok, zaten normal şartlarda pek sık değişen bir parça değil, motor arızası olmadığı sürece buji setinin 100bin km ömrü var.
Honda civic Fb7 aracından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.