sizi anlamıyorum şikayetiniz bukadarmı, bi okuyun bi itirazı olan beni arayabilirde 05333833626
Ne arabalar baktım 2014 otomatik vites, Honda cıvıc elegant aldım, alırken müthiş bir hata yaptım test sürüşüne çıkmadım, özellikleri bana uyunca Honda dedim yaa Genç markası seri arabadır sıkıntı olmaz dedim, arabayı aldım ilk 500 metrede eyvah dedim sonra yok yok bisorun vardır düzeltirler dedim Honda böyle bi araba olamaz dedim, vitesin yanındaki göstergelerde Araç hangi konumda göremiyorsun, konsolda kaçıncı viteste gittiğini göremiyorsun ama bu önemli diyil, arabanın camını açık unuttu isen geri binip kontağı tekrar açıp kapatacaksın öyle anahtardan falan olmuyor tabi buda önemli diyil, bagaj kapağını tam olarak açmadan bırakmayın kafanıza düşer, kapatırken sakın hiç bastırmayın yüreyiniz ağzınıza gelir buda önemli diyil (5tl verdim bir amatisör taktım şimdi kendi açılıyor), berbat bir müzik sistemi, geri görüş kamerası mesafeyi bildirmedikten sonra ne işe yarıyorsa,önemli diyil, camı aşağı indirdiğinde insana kapı tekme atıyor, o nasıl basit dizayn nevagasyon, ekranda radyo frakansları dolu kanalların ismini niye yazmıyorsa, önemli diyil, ne önemli biliyormusunuz araba geri zekalı, herşeyi geç algılıyor benim gibi yaşlı isen, şehir içinde trafikte geziyosan güzel araba akülü araba kullanır gibi sessiz sedasız durmakiçin bas gitmek için bırak çok gaz bile istemiyor ama, ama biraz gazlıyayım dersen yandın ani sollamaya giremezsin gaza basıyosun 6 sniyekadar tepki yoksonra 10-15 sniye müthiş bagırıyor lütfen vites degiştiriyor derken sollamaya geç kaldınız, arabanın arkasındasınız önü açık yol istiyorsunuz adam yol verdi siz bastınızgaza ama arabanı haberi yok bağırmayabaşladı nice sonra sarsıntılı bir vites deiğişimi tam uzaya fırlıycam derken herşey aynı konumda yol istediğiniz adamdan utanıyorsunuz yolda makas atmak büyük risk sizi yarıda bırakıyor sürat yapamazsınız oyuncak araba gibi yani bu araba şehir içi arabası kesinlikle performans deyil, yaktığı yakıtı kesinlikle giderken deyil vites değişimlerinde yakıyor, bu söylediklerim benzindede, gazdada, tasarrufsuzda hep aynı, büyük hayal kırıklığına uğradım çok üzgünüm