- Aracınız
Yarın ilk isim bunu test etmek olacak. Bilgi icin tsk. ederim.
Merhabalar fatih bey.[MENTION=2441]AHMETAKGUN[/MENTION] AHMET akgün . Yapamadım ya da ben de bu özellik yok. Bir video çekebilir misiniz? Tesekkurler
A.s hocam performans için doğrusun, beklenti konfor ise otomatikS.a civic ailesi .araniza yeni katildim.2014 elegance manuel aracim var .konuyu okurken dikkatimi cekti , bazi arkadaslar otomatik sanzuman ile ilgili sıkıntılarini dile getirmis . Burdaki bir cok abimizin affina siginiyorum ama bence honda'dan en iyi performansi manuel vitesten elde edilir diye dusunuyorum.
A.s hocam performans için doğrusun, beklenti konfor ise otomatik
SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Performans anlamında birçok eleştiri gelmis.2014 otomatik 2011 Cıvıc sahibiydim ve inanın f1 kulakçıkta olsa atiklik olmadıgından dolayı aracımdan soğumuştum.2015 civigi manuel aldım inanın fazlasıyla fark var performans anlamında tabi konfor eksilere düşüyor orası ayrı Ve forumda birçok arac ile yaptığımız karşılaştırmalar var araçlarımızın devirli kullanımda birçok turbo beslemeli motorlarını halt ettiğini göreceksiniz Tavsiye ederim okuyun.3 bin'de vites yükseltmek yerine 6.500 de atmayı denerseniz hiçte fena olmadıgının farkına varabilirsiniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk