Ben aracı yeni aldığımda (Subat mart gibi yanolmiyorsam) litresini 118 tl den alıp dışarda değişim yapmıştım. Ama servisteki yağın görseli ile bu görsel tamamen farklı. Sahte olma ihtimali çok yüksek. Riske girilmez diye düşünüyorum.
Bu yağlar Amerika-Kanada dolumu için hazırlanmış yağlar, Türkiye'deki servislerde satılanlar ise Avrupa dolum yağlar ve kutuları farklı.Selamlar dostlar,
Takip ettiğim kadarıyla daha önce atf dw1 şanzıman yağında üstteki ürünü kullananlar oldu. Bugün bu alışverişi yapmak üzere araştırmaya başladığımda bir de alttaki ürünü gördüm. Bunda da özellikle cvt için olduğundan bahsediyor. Satıcı aynı, Pazartesi satıcıya soracağım. Fakat satıcının iyi niyetli olsa da sözüne inanmak içimden gelmiyor. Sizlerle de paylaşmak istedim, fikri olan tecrübesi olan belki vardır.
Kitapçıkta bariz atf dw1 demesine rağmen bu ürün neyin nesi acaba merak ettim. Ekli dosyayı görüntüle 260196Ekli dosyayı görüntüle 260197
Çağdaş Özkan
'12 FB7
Honda DW-1'in orjinal yağ formülasyonu bölgesel değişmez, sadece üretim tesisleri değişir.ABD versiyonu görünenden alacaktım ustam tavsiye etmem dedi. Kendisi de eski servis çalışanı, onlar ABD için üretilen yağlar, onu alacaksan sana başka yağ da öneririm dedi. n11 deki satıcı ABD yağını 389-TL den satıyordu. Sonra Kayseri Honda servisini aradı litresi 130-TL imiş. Ben de gidip orijinal aldım 3 litre ve tapa puluna toplam 410-TL ödedim. Önümüzdeki hafta değiştirmeyi düşünüyorum.
Gerek yok filtreyi sonraki bakıma değiştirirsiniz.Az önce Honda Cem plazayı aradım şanzıman yağı değişimi için 650 tl fiyat verdi. Filtre değişecek mi diye sordu bende 57 binde araç gerek var mı diye sordum bişey demedi. ne diyorsunuz değişmeme gerek var mı filtreyi. Birde fiyat fiyat için ne diyorsunuz.