teşekkürler cevabınız için.tabii ki yaptırabilirsin. tüm yetkili servislerde yaptırabilirsiniz.
acaba forum üyesi olmanın sadece borada mı indirimi var?
honda efede de indirim sağlıyorlar mı?
teşekkürler cevabınız için.tabii ki yaptırabilirsin. tüm yetkili servislerde yaptırabilirsiniz.
teşekkürler cevabınız için.
acaba forum üyesi olmanın sadece borada mı indirimi var?
honda efede de indirim sağlıyorlar mı?
tamam çok sağolunyok sadece bora'da.
Yanlız bizim güncelde Balıkesir ve İzmir’de indirim anlaşmamız var, Ankara Bora ile bir anlaşmamız yok diye biliyorum @NoFeaR ? Şu anda Efe’de aracı izleme imkanı varmı bilmiyorum ama Bora’ya sırf araca yapılan işlemleri yukardan izlemek için gidiyordum diyebilirim (istediğim anda aşağıya inip araca ne yaptıklarını sorabiliyordum).
@siviq Muhtemelen facebook gruplarında reklam için böyle bir kampanya yapmışlar ve soranların oradan geldiğini düşünüyorlar, neyse indirim alıyorsanız sorun yok
Yanlız gecikme hususunda muhtemelen şu anda covidden dolayı gecikmeleri sorun etmiyorlar ancak daha sonraki yıllarda uygulamayı değiştirebilirler. Çünkü araçta bir arıza için değişim gerektiği zaman bazı önonaylı işlemler harici merkez onayı şart ve ilerde bakımı 1 ay geçirmişsiniz hususu bir anda ortaya çıkıp yok yere canınızı sıkabilirler. Özellikle birden fazla bakımda süreyi geçirmeyi hiç düşünmeyin 5-10 gün sorun olmaz ama daha fazla süre ertelemeyin bence, riske değmez.
Eğer yılda 10bin km.den fazla yapmıyorsanız bence riske gerek yok ama tercih tabiki sizinHocam valla, ilerde böyle birşey yaşarsamda amaaaan derim napiyim onlar bana muhtaç ben değil. üstümden bir yük kalkar 20 bin bakımınada yetkili serviste gireyim de, sonraki riskler benim
1000km bakımda genel olarak bakıyorlar, alt takım, lastik havaları, motor sıvıları, aydınlatmalar, hareketli parçalar vs. yıkama istemezseniz yarım saate aracı verirler size.Ben aracı sıfır aldığım için 1000 (bin) km bakımi için çağıracaklar. Dedim ki ya 1000 km yapmazsam 1 ay sonraya yazdı randevuyu.
Yani km yap yapma 1 ay içinde geleceksiniz dediler ana kontroller için...
1000 km ilk bakimda dikkat edilmesi gereken hususlar var mı? Neye bakacaklar 1000 km de ?
Gerçi bana yapilacak olan kaput filmi , cam filmi ve pandizot uygulaması için aracı 1 gün birakmam gerekecek.
Cam filmi konusunda benim demem gereken bişey var mı? Yoksa onlar zaten kuralına göre mi yapıyor? Cam filmi numarası vs?
eksiğiniz varsa söyleyin, benim paspas klipsleri halen kayıp, kafaya takmadım ama olsa güzel olurdu, teslimatta montajlıyorlarmış galiba ve takmamışlar zamanında.Ben aracı sıfır aldığım için 1000 (bin) km bakımi için çağıracaklar. Dedim ki ya 1000 km yapmazsam 1 ay sonraya yazdı randevuyu.
Yani km yap yapma 1 ay içinde geleceksiniz dediler ana kontroller için...
1000 km ilk bakimda dikkat edilmesi gereken hususlar var mı? Neye bakacaklar 1000 km de ?
Gerçi bana yapilacak olan kaput filmi , cam filmi ve pandizot uygulaması için aracı 1 gün birakmam gerekecek.
Cam filmi konusunda benim demem gereken bişey var mı? Yoksa onlar zaten kuralına göre mi yapıyor? Cam filmi numarası vs?