Sistem üzerinden bu fiyatın çıktığını müdahale edemedikleri ni doyluyorlar malesef...
Redmi Note 9 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba hocam, bugün kasko poliçemi okurken servis indirimi olduğunu gördüm. Benim kaskom Aksigorta ve böyle bir ibare var. Sizde kasko poliçenizi kontrol edin. Belki sizde de böyle bir indirim vardır.Mersin ve Adana'da aldığım fiyat polen filtresi ile 1450 TL...salı günü için mersin Albayrak ta randevu aldim
Hocam polen için orjinalliğini sorgulayın. Bazı servisler 50tl lik yan sanayi polen kullanıyor.Mersin ve Adana'da aldığım fiyat polen filtresi ile 1450 TL...salı günü için mersin Albayrak ta randevu aldim
Hocam polen için orjinalliğini sorgulayın. Bazı servisler 50tl lik yan sanayi polen kullanıyor.
Polen fiyat 230tl dediler.polen filtresini şimdi verecekler yazın takacaklar.
dostum ÖZEL (yetkili) serviste yaptırsan ? onlarda belge var ise geçerli oluyormuş garanti süresine bir zararı dokunmuyormuş. hatta bununla ilgili bir video var izlemeni öneririm. boşuna para verme bence...20 şubatta aracımın tam 1 yılı doluyor. Bakalım bana ne kadar çıkartacaklar. Zaten şuan 9 bin km'de... Polen filtresini taktırmayacağım. En azından biraz fiyatı düşürür. Vallahi bu soygunculara giderken söve söve gidiyorum, çıkarkende söve söve çıkıyorum... Aynı kalitede aynı orjinal parçalarla nasıl 2 katı para veriyoruz kazıklanıyoruz aklım almıyor.
eyvallah kardeşim, ama bu mevzuyu uzun uzadıya araştırdım sordum, honda kesinlikle kabul etmediğini söyledi. EFE ' den birebir servis danışmasıyla görüşmüştüm 2019 da. GARANTİ DIŞI kalır dedi bana. sonra başka yerede sordum, orasıda bizim dışımızdaki servisler garantiyi bozarız dedi...dostum ÖZEL (yetkili) serviste yaptırsan ? onlarda belge var ise geçerli oluyormuş garanti süresine bir zararı dokunmuyormuş. hatta bununla ilgili bir video var izlemeni öneririm. boşuna para verme bence...