Hayırlı olsun hocam. İndirim vs yaptırdınız mı.Aracımı 10,000 bakımından çıkarttım şimdi.
Hayırlı olsun hocam. İndirim vs yaptırdınız mı.
Polen de değişmiş, normal fiyat hocam iyi günlerde kullanın.Sağolun hocam. Tahmini çıkan ücret 1,630 TL idi. Ancak veznede " K.Kartı Tek Çekim + Forum indirimi = 1,470 TL " olarak ödedim, Ankara BORA'da.
Hondanın kendi yağını koydurdum bu arada. 0W- 20
Honda Bora'da forum indirimimiz mi var? Ben kaçırmışım o zaman. Ne kadar süre daha devam ediyor.Sağolun hocam. Tahmini çıkan ücret 1,630 TL idi. Ancak veznede " K.Kartı Tek Çekim + Forum indirimi = 1,470 TL " olarak ödedim, Ankara BORA'da.
Hondanın kendi yağını koydurdum bu arada. 0W- 20
evet hocam onuda değiştirttim, zira zaten çıkan leş gibiydi... Hele hava filtresi çamur içindeydi. Bakım sonrası ayağım pedala hafif değdiği anda bile araba uçtu resmenPolen de değişmiş, normal fiyat hocam iyi günlerde kullanın.
Honda Bora'da forum indirimimiz mi var? Ben kaçırmışım o zaman. Ne kadar süre daha devam ediyor.
Benim paylaşımım arkadaşlar,daha önce burda da aynı duyuruyu yapmıştım.??
ben boraya 1470 tl verdim.... istanbula gitsem gidiş geliş 200 tl. 230 TL de cebimde kalıyormuşBenim paylaşımım arkadaşlar,daha önce burda da aynı duyuruyu yapmıştım.??
İstanbul honda plaza Çiftkurtlar bayisi kapanıyormuş mesaj göndermişler.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.