Bizim enistede opel corsa var, 130.000 de değiştirmemiş diye değiştiremedim. Sanırım yanlış yaptım
SM-J415F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam normal o zaman. Bizim arabaların şanzıman yağı süresi 2 yıl. Siz 40bin km yapmasanızda süresi dolduğu için değiştiriyorlar.2 seneyi doldurdu ama 13.000 de daha
Yazdıklarınız geliyor. Fazla olan mesajı sildim.2 sene doldu kabul etmedik, ilk bakımda şanzuman yağını değiştirteyim bari. Bu arada yazdıklarım ulaşıyor mu bilmiyorum. Bu uygulama bana biraz karışık geldi. Cevap verirseniz sevinirim.
Direk söyle hocam 1300 den fazla vermem gider şehir dışında yaptırırım diye.Az evvel Honda Bora'yı aradım arkadaşlar, 10 bin bakımı için 1650 TL fiyat verdiler. 5 nisan günü gideceğim. Bakalım pazarlık ile kaça düşecekler.
Direk söyle hocam 1300 den fazla vermem gider şehir dışında yaptırırım diye.
Hocam ben 20 ocak civarı yaptırdım. Telefonda banada 1650tl dediler. Civicclub üyelerine indirimden bahsettim, servise gelin bakalım dediler.Az evvel Honda Bora'yı aradım arkadaşlar, 10 bin bakımı için 1650 TL fiyat verdiler. 5 nisan günü gideceğim. Bakalım pazarlık ile kaça düşecekler.