Hocam tampon demir köpüğünü bugün farklı birkaç parçacıya sordum, fiat ve hyundai araçlarda bu köpükten mevcut ancak hep siparişle temin edilen bir malzemeymiş, kimsenin elinde hazırda yok. Strafor tarzı bir malzeme ama özel bir yumuşaklık özelliği var diye düşünüyorum.Genelde bu malzemeler strafordan yapılmaz. Darbeyi sönümlemesi için ne çok sert ne de yumuşak plastikten olmalı. İkisinin ortası diyelim ? ?
İnsan gibi güzel bilgiler öğrenmek isteyenlere kapımız açık. Link attığınız konuya baktım. Ne kadar seviyesiz yorumlar var. İyice tartışma programına çevirmişler. Donanım haberin yöneticileri nerede? Konuyu silip tartışanları şutlayacan o kadar!Donanımhaberde bu forumu takip edenler olduğunu açılan konulardan biliyordum ama son zamanlarda bu forumda konuştuğumuz konular sıkça donanımhaberde de belirmeye başladı, sanki bizim karşılaştığımız sorunları özellikle donanımhaber'e taşıyanlar var
Civic arka tampon demiri yok. | DonanımHaber Forum
Evet resimde de gördüğünüz gibi Türkiye'de üretilen civiclerde arka tampon demiri yok.Bence büyük güvenlik problemi.93 model lada samara aracın kamobile.donanimhaber.com
Ekleme: Muhtemelen bu konuları açanlar Civic sahibi olmayan ama nedense bu foruma bakanlar gibi görünüyor
Sırf bu şekilde bir markayı karalama veya yüceltme sevdalıları yüzünden donanımhaberden üyeliğimi bile silmiştim, kararımın ne kadar doğru olduğunu tekrardan görüyorum.
Civic arka tampon demiri yok. | DonanımHaber Forum » Sayfa 3
Evet resimde de gördüğünüz gibi Türkiye'de üretilen civiclerde arka tampon demiri yok.Bence büyük güvenlik problemi.93 model lada samara aracın ka - Sayfa 3mobile.donanimhaber.com
Arkadaşlar ortamda piyasada şöyle bir durum var. Herkes kendi aracını markasını sever ve tavsiye eder.
Demirle ilgili bende olumsuz düşüncedeyim. Ticari accent te bile olan bir parçanın 3 kasadır civicte olmayışının açıklaması yok.
Ben honda öncesi hep alman araç kullandım ve sahip oldum.
2008 dizel focustan, 2010 corsaya, 2011 fiestaya kadar...
Şunu net söyleyim kasa, şase, kaporta, yalıtım olarak kesinlikle daha iyiler. Ama bu iyilik uzun vadede gitmiyor çünkü yarı otomatik şanzumandan çok çektim ve kendimi burda buldum. Hepsi bir arada maalesef yok. Sanayide bakım harici japon pek olmaz buda bir gerçek.
Açık söyleyeyim fb7 kasadaki tork konvertörü octovia ya koysalardı evin önünde o dururdu. Ama hondayıda hem arızasız hem şanzuman hemde sürüş keyfi sebebiyle çok sevdim.
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.