Hamid Bey aslında öndeki demir baz alınarak arka kısımada demircide geniş ve biraz ince profilden tek parça köşelere doğru hafif erdirerek uydıurulabilir. Ama uğraşacak demirci ve zaman lazımTampon demiri ufak darbeleri normalde kendi sönümleyerek iç kısmı korur. ön tampon demiri ne kadar koruyucu oluyorsa arkada aynı görevi yapar.
Aynen öyle kronik büyük ihtimal çünkü çoğu Fb7'de görüyorum direk gözüm oraya gidiyorAracı sıfır aldığımda o kısım ip gibi duruyordu ama şuan hafiften ortadan bel vermiş durumda.
Normal ayaktayken bakılınca belli değil ama uzaktan bakınca veya eğilince belli oluyor. Sanırım kronik buda.
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Olabilir hocam, bağlantı yuvaları uyuyorsa gayet mantıklıHamid Bey aslında öndeki demir baz alınarak arka kısımada demircide geniş ve biraz ince profilden tek parça köşelere doğru hafif erdirerek uydıurulabilir. Ama uğraşacak demirci ve zaman lazım
Hayırlı olsun, takan biri çıktı şükür. Şentürk garaje takmış olabilir. Hangi aracın uydu acaba?Az evvel Instagram da bu fotoyu gördüm. Araç sahibini bulamadım.
Beyaz kısım kirli siyah demir tertemiz. Acaba malum aksesuar firması mı takmış ?
Ekli dosyayı görüntüle 259541
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
Bence de mantıklı hocam sattığım aracım dursaydı bende taktırırdım.Arkdşlar şimdi firmayı ardım.
Herhangibir araca ait olmadığını direk fb7 kasaya uyumlu kendisinin olduğunu ve dışardan getirdiklerini öğrendim. 300 TL fiyatı varmış.
Demiri getirtip ankarada bir kaportacıya yaptırabilirsiniz, vida yerleri herşeyi uyuyor dedi.
Getirtmesi, kargosu, takması 500 TL tutar sanırım. Mantıklı değil mi?
Bu parçayı sentürk garage’ın kendisi mi satıyor?Arkdşlar şimdi firmayı ardım.
Herhangibir araca ait olmadığını direk fb7 kasaya uyumlu kendisinin olduğunu ve dışardan getirdiklerini öğrendim. 300 TL fiyatı varmış.
Demiri getirtip ankarada bir kaportacıya yaptırabilirsiniz, vida yerleri herşeyi uyuyor dedi.
Getirtmesi, kargosu, takması 500 TL tutar sanırım. Mantıklı değil mi?
Evet Hamid Hocam.Bu parçayı sentürk garage’ın kendisi mi satıyor?