Hayırlı olsun hocamEvet arkadaşlar demiri taktırdım. Kendim takcaktım ama uğraşmadım erindim Kendiniz bir saatinizi ayırırsanız rahatlıkla montaj yapabilirsiniz. Bu arada ürün sadece bütün olarak geldi, vida somun yok çünkü tamponu söktüğünüzde şase direklerine arka panelin her birinin 3 er tane vidayla bağlı olduğunu göreceksiniz. İşte o vidaları söküp tekrar takcaksınız. Demirin delik yerleri tam oralara göre delinmiş zaten. 50-100 verip bir ustaya da taktırabilirsiniz. Taktıktan sonra yandan bakınca bagaj kapağının stopların önünde kaldı ve hafif ve normal çarpmalarda koruyacağı kesin. Biraz daha kalın, profil gibi olabilirmiş ama ağır olurdu sanırım. Tavsiye ederim.Ekli dosyayı görüntüle 259655Ekli dosyayı görüntüle 259656Ekli dosyayı görüntüle 259658Ekli dosyayı görüntüle 259659
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Evet Hamid Hocam demirin vidalanacak kafaları panele değilde direk şase direğine oturuyor. Dolayısıyla demir montaj sonrası özellikle köşeler daha bir sağlam, dayanımlı oldu sanki.Hayırlı olsun hocam
Parçanın dayanak noktası demekki şasinin arka kolu
Bu konu FB7lerdeki önemli bir eksikliği giderme açısından önemli ve önemine istinaden konuyu sabitliyorum
Hocam fb7 için deniyor hep ama fd6 ile fb7 nin genel benzerliği ikiz kardeş gibi zaten. Firmaya sormak lazım, denemek lazım.FD6 için de bu mümkün mü acaba?
Araba ararken değişen bagaj olunca tampon gibi düşünüyordum. Hatta bir ilanda bagaj 3 sefer değişmişti. )
Hocam tekrar hayırlı olsun.Evet arkadaşlar demiri taktırdım. Kendim takcaktım ama uğraşmadım erindim Kendiniz bir saatinizi ayırırsanız rahatlıkla montaj yapabilirsiniz. Bu arada ürün sadece bütün olarak geldi, vida somun yok çünkü tamponu söktüğünüzde şase direklerine arka panelin her birinin 3 er tane vidayla bağlı olduğunu göreceksiniz. İşte o vidaları söküp tekrar takcaksınız. Demirin delik yerleri tam oralara göre delinmiş zaten. 50-100 verip bir ustaya da taktırabilirsiniz. Taktıktan sonra yandan bakınca bagaj kapağının stopların önünde kaldı ve hafif ve normal çarpmalarda koruyacağı kesin. Biraz daha kalın, profil gibi olabilirmiş ama ağır olurdu sanırım. Tavsiye ederim.Ekli dosyayı görüntüle 259655Ekli dosyayı görüntüle 259656Ekli dosyayı görüntüle 259658Ekli dosyayı görüntüle 259659
Hocam kesinlikle iş görür, ama dediğim gibi biraz daha kalın, profil gibi olsaymış daha iyi olurmuş. İlk elime aldığımda görünüşe göre hafif geldi, ne sac inceliğinde teneke gibi nede profil gibi. Yani öndeki gibi kesinlikle sağlam, ağır değil. Alıp uygulayacak arkasaşlar bunu göz önünde bulundursun.Arayıp sordum, FD6 için de mevcut varmış ancak ölçüleri farklıymış. Onun da fiyatı aynı şekilde 300, müsait bir zamanda ben de yaptıracağım.
Başlığa FD6'yı da eklersek başkaları da arama yaparken görebilir.
Evet arkadaşlar demiri taktırdım. Kendim takcaktım ama uğraşmadım erindim Kendiniz bir saatinizi ayırırsanız rahatlıkla montaj yapabilirsiniz. Bu arada ürün sadece bütün olarak geldi, vida somun yok çünkü tamponu söktüğünüzde şase direklerine arka panelin her birinin 3 er tane vidayla bağlı olduğunu göreceksiniz. İşte o vidaları söküp tekrar takcaksınız. Demirin delik yerleri tam oralara göre delinmiş zaten. 50-100 verip bir ustaya da taktırabilirsiniz. Taktıktan sonra yandan bakınca bagaj kapağının stopların önünde kaldı ve hafif ve normal çarpmalarda koruyacağı kesin. Biraz daha kalın, profil gibi olabilirmiş ama ağır olurdu sanırım. Tavsiye ederim.Ekli dosyayı görüntüle 259655Ekli dosyayı görüntüle 259656Ekli dosyayı görüntüle 259658Ekli dosyayı görüntüle 259659