Bu satıcının n11-gittigidiyor gibi platformlardanda satışı var, oralarda ilana koysa kargo ücretleri de daha makul fiyatlara düşecektir.Evet Hamid Hocam.
Dışardan temin ediyoruz 300 TL fiyatı var dediler. Fb7 kasa için yapılmış ürün dendi.
Sipariş verip kargoyla getirtmeyi düşünmüyor değilim. Sonuçta güvenlik ürünü aksesuar değil
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben instagramda resimleri bayağı inceledim, tip olarak FB7 sedanların değilde diğer kasa gruplarının Hatchback kasalarının tampon demirlerine çok benziyor, linklerdeki ürünlere sizde bir bakın.Orjinal amerikan versiyonlarda aynı öndeki gibi aliminyum renginde ve yanlara doğru çevreli bir tipi vardı.
Bu siyah antipas boyalı biraz düz ve yanlara varmadan vida kısmından itibaren ilerlemeyen biraz kısa tıp birşey.
Ölçü ile biraz uğraşılıp üretilmiş bir profile benziyor. Ama bu şekliyle kesinlikle iş görür.
Sanmıyorum, kaportacılar tampon sök-tak için bile 70-80 liradan aşağı istemiyorlar.Bence sanayide ucuza yaptırılır bahsedilen tutarlar çok fazla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
snt garage'nin kargoyla anlaşması olduğu için fiyat gayet makul gelmiş Montaj için vida ve somunlarda gelmiş mi?Arkadaşlar cuma günü ilgili firmadan ürünü sipariş ettim ve kargo ile bugün elime ulaştı.
Biraz hafif malzemeden yapılmış, yani profil demiri gibi ağır değil ama kaporta gibi tenekede değil tabiki. Orjinal aliminyum gibi olana benzetilerek üretilmiş sanki. Darbe sönümlemesi, bagaj kapağını kurtarmak için tasarlanmış.
Sanayide elbette yapılır ama ölçüp biçip yarım gününden fazla zamanını harcayacak demirci ustanız varsa olur. Ama orta uzun kısmı presle hem araca hem silindirik gibi nasıl şekillendirir bilmiyorum.
Ürün 300 TL ve 13 tl kargo ücreti verdim. Daha denemedin ve montajını müsait zamanda tamponu sökerek kendim yapacağım. Ekli dosyayı görüntüle 259636Ekli dosyayı görüntüle 259637
Merakla takipteyiz hocamArkadaşlar cuma günü ilgili firmadan ürünü sipariş ettim ve kargo ile bugün elime ulaştı.
Biraz hafif malzemeden yapılmış, yani profil demiri gibi ağır değil ama kaporta gibi tenekede değil tabiki. Orjinal aliminyum gibi olana benzetilerek üretilmiş sanki. Darbe sönümlemesi, bagaj kapağını kurtarmak için tasarlanmış.
Sanayide elbette yapılır ama ölçüp biçip yarım gününden fazla zamanını harcayacak demirci ustanız varsa olur. Ama orta uzun kısmı presle hem araca hem silindirik gibi nasıl şekillendirir bilmiyorum.
Ürün 300 TL ve 13 tl kargo ücreti verdim. Daha denemedin ve montajını müsait zamanda tamponu sökerek kendim yapacağım. Ekli dosyayı görüntüle 259636Ekli dosyayı görüntüle 259637