Hocam birçok araçta arka kısımda bu köpük yok aslında, köpük olsa daha iyi ama olmazsa da sorun olmayacaktır.@m2hamid hocam, köpük koymamak benim aklıma hala yatmıyor. Çünkü demir sert tampon daha yumuşakken araya daha da esnek bir malzeme koymak gerekir diye düşünüyorum?
Valla doğrudur da ne bileyim benim içim daha rahat ederdi sanki?Hocam birçok araçta arka kısımda bu köpük yok aslında, köpük olsa daha iyi ama olmazsa da sorun olmayacaktır.
Esneklik hususunda FB7lerin arka tamponları Maşallah diyim oldukça esnek ve dayanıklı, yani bendeki FB7de toplamda 5 kere arka tampondan ufak darbeler aldı ama hepsinde esnedi, tırnakları attı ama tamponun kendi şükür kırılmadı![]()
Hocalarım ben şntgarage’den 300 tl’ye almıştım ama şuanki fiyat hakkında bilgim yok, ayrıca birkaç kişide bana ellerinde olmadığını söylemişti ama arayıp sormak en iyisi![]()
Hocam geçen yıl karter muhafaza ve tampon demiri vardı ama bu yıl sizinde gördüğünüz gibi birçok parça servis harici yok, serviste de fiyatlar maalesef fahiş, yine de ufak tefek parçaları yurtdışı sitelerden temin edebildim.Bugun iletisime gectim ellerinde yokmus bugun bostancida dukkan dukkan gezdim ne bir karter muhafaza bulabildim ne kapi alti fitil ne bi parca var diyorlar ellerindekini copte gorseniz almazsiniz.vay be eskiden boyle degildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acaba yakın zamanda tedarik edeceklerine dair bir bilgi verdiler mi?Bugun iletisime gectim ellerinde yokmus bugun bostancida dukkan dukkan gezdim ne bir karter muhafaza bulabildim ne kapi alti fitil ne bi parca var diyorlar ellerindekini copte gorseniz almazsiniz.vay be eskiden boyle degildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acaba yakın zamanda tedarik edeceklerine dair bir bilgi verdiler mi?