Benim kullandığım orjinal balata haricinde bütün balatalarda o gacirti sesi mevcuttu, FB7ye arkaya taktigim BLUEPRINT balatada da var, tam frenden ayak çekilirken disk ile balatanin temasının kesildiği yada temasın başladığı andaki sürtünme nedeniyle oluyor bu. Önemli bir durum değil.Merhaba arkadaslar 1 hafta once fb7 aracima arkalara trw fren balatasi taktirdim.Takildiktan 2 gun sonra arada frene basinca tarrrr diye ses yapiyor.Her zaman degil bazen.Birde yuksek hizdayken frene bastigimda yapmiyr.Ozellikle durmaya yakin frene bastigimda ses geliyor.Ustayla konustugumda 1 hafta da filan frenler alisir diyor.frenlerin tutusunda hicbir sikinti yok disklerde torna filan da yapilmadi .sizin gorusleriniz neler bu konuda iyi aksamlar
Benim kullandığım orjinal balata haricinde bütün balatalarda o gacirti sesi mevcuttu, FB7ye arkaya taktigim BLUEPRINT balatada da var, tam frenden ayak çekilirken disk ile balatanin temasının kesildiği yada temasın başladığı andaki sürtünme nedeniyle oluyor bu. Önemli bir durum değil.
Bendeki BLUEPRINT balatalarda şimdilik bu şekilde bir sıkıntı gözlemlemedim, inş uzun vade de bir sorun çıkmazBen de 3 hafta önce MGA balata taktırdım arkalara, uzun yolda yokuş inişlerde tiz ses yapmaya başladı. Fazla fren kullandığım zamanlarda ses daha da arttı. Şuan çok az da olsa var, haftasonu ustaya götüreceğim.
Ben bugün Speedycar da Fc5 dizel manuel balatasini değiştirdim.Servis 2000 lira istedi.Bende garantiyi yemişim dedim.Yari fiyatına değiştirdim.
MI 5s cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bendeki BLUEPRINT balatalarda şimdilik bu şekilde bir sıkıntı gözlemlemedim, inş uzun vade de bir sorun çıkmaz![]()