- Ad Soyad
- Erhan Turhan
- Aracınız
- Civic FC5 2021
150 bindeyim bende değiştirmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz marka varmıdır şanzıman yağı için? Aracım 2011 elegance otomatik.
Zaten bu fiyatlardan aşağı bulmak zor değerlendireyim bunu bakalım teşekkür ederim@no_Antijen Eğer değişimi yapacak ustanız var ise bu satıcı Amerika-Kanada tarafından ufak tefek Honda parçalarını ithal ediyor, bende buradan yağı alıp geçen yılın Mayıs ayında değiştirtmiştim, bir sorunla şu aşamada karşılaşmadım. n11de kuponlarla daha da indirimli alabilirsiniz
Şanzıman Yağı Modelleri ve Fiyatları - n11
Şanzıman Yağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şanzıman Yağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.comOto OEM Yedek Parça Fiyatları & Markaları - n11.com
Otomobil OEM yedek parçaları, marka - model uyumlu OEM yedek parça çeşitleri n11'de. Uygun fiyatlı OEM Yedek parça çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ne yaptınız acaba bizde değiştireceğiz inşallah sonradan sorun olur mu diye korkuyorum Allah rızası için Bilgi lütfen filtrede aldık yağda acaba yapabilirler mi onuda düşünüyorumŞanzıman filtresini de değiştirmeme gerek varmı acaba? Aracım 155 binde ne zaman değişti bilmiyorum ben 3.sahibiyim aracın
Daha öncede dediğim gibi uzun vadeli düşünüyorsanız bence değiştirin içiniz rahat olsun, şanzıman pek riske atılacak bir parça değil.Şanzıman filtresini de değiştirmeme gerek varmı acaba? Aracım 155 binde ne zaman değişti bilmiyorum ben 3.sahibiyim aracın
Hangi serviste yaptırdınız hocam?Bende fd6 var yeni aldim ilk hondam. Bakimlarini nerede yaparim nasil olur hic bilgim yoktu. Gecmisini biliyodum ama yinede risske girmemek icin serviste degistim. Kampanya vardi sanzuman yagi ve filtresi 650 tl civarinda halloldu. Nerede nasil yaptiracagini bilmeyenler icin servis en iyisi bence
SM-A320F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Filtre ve yağ varsa herhangibir özel serviste yaptırabilirsiniz. Kaça aldınız yap ve filtreyi?Ne yaptınız acaba bizde değiştireceğiz inşallah sonradan sorun olur mu diye korkuyorum Allah rızası için Bilgi lütfen filtrede aldık yağda acaba yapabilirler mi onuda düşünüyorum
N 11 den aldım toplam 3litre atfdw1 ve yağ filtresi 519 liraFiltre ve yağ varsa herhangibir özel serviste yaptırabilirsiniz. Kaça aldınız yap ve filtreyi?