Hocam size şöyle söyleyeyim halkımız inanılmaz karamsar ve basit birşey çok çabuk dev bir soruna dönüşebiliyor,
Direksiyon kutusu arızası Grande Puntosundan,Lineasına,Clio 4den bir sürü binlerce ülkemizde piyasa aracı olarak görünen dominant araçlarda bile var olan bir problem yeni bir sorunda değil devasa bir problemde değil daha henüz ölende sanırım olmadı
FE kasa spesifik konuşuyorum bu konu iyiden iyiye abartılmış bir konu, 4 adet FE kasa Civiğim oldu bunun 2sinde bende yaşadım bahsi geçen kronik sorunu parçası sipariş verildi 3 ayda geldi takıldı bitti gitti bir dahada hiç tekrarlamadı ve an itibariyle meslekdaşım 12binde kutusu değişmiş aracında km saati 87bin gösteriyor sorunu yok.
dahası dünyada tek bir tekrarlanan konu yok ABD FE kasa forumlarının 2sine birden üye olan biriyim içini dışı araştırdım taktıranların birkaçına özelden yazdım ama tekrarlayaınını görmedim ama artık nasıl değerlendirirseniz bu sitede onu bile görüyorsunuz , abi uzağa gitme
1) Bu sitede 2024den önce Civic alma Şubatda makyajlısı geliyor kesin bilgi net bilgi arkadaşım var içerde diyen oldu, doğru çıktımı? Hayır
2) bu konu başlığında sözde yeni tasarlanan direksiyon kutusundan bahsediliyor, doğru bilgimi? Hayır! (kullandığım servistende Honda Türkiyedende bilgi edinmek için uğraştım net söyleyebilirimki Hürafe, şaşırdıkmı? Hayır!)
3) yine bu sayfanın ta kendisinde araç güya Honda tanıtımı sırasında Honda motorsporlarından gelen ekibin tasarladığını iddia edilmiş, abi bırakın Aile aracı FE kasayı siz bu yorumu bunca yıldır Sir-R'lar, Type-Rlar,NSX ler üreten Honda'dan tek bir kez duydunuzmu? varmı resmi bir açıklama bu iddiayı doğrulayabilecek? ben bu iddianın üzerine baya bir bakındımda cevabım? Hayır!
konuya dönersek sorun olan Direksiyon kutusunun kendisi değil onun ayarı bu sebeble sözde gereksinim olan yeni tip direksiyon kutusuna gerek yok,çözümüde kontrolleri yapılmış aynı direksiyon kutusundan sipariş edip onu takmak bitti gitti.
dediğiniz gibi Ağustos sonrası üretimi 2023 ve tabiki 2024lerde bu sorun zaten hepten yok direk doğru ayarda takılıp çıkarıldı araçlar.
Octavia,Golf gibi araçlardan inerek söylüyorum çok ama çok daha sorunsuz,çok daha keyifli bir araç açıkcası ben etrafıma şiddetle tavsiye ediyorum,
şüpheniz varsa plakalarını verebilirim bizzat ismime 4 adet bu araçtan kullanıp kullanıp tazeledim beğenmesem almazdım değilmi? meslekdaşıma bile aldırdım hergün yüz yüze geldiğim oda gayet memnun