model tek zaten başka seçim şansınız yok, katlanır ayna var ama kumandadan basılı tutuyorsunuz öyle kapanıyor, yine kapıları kumandadan kapatmanız gerekiyor, araçtan uzaklaşınca kapanmıyor,
yakın konusunda araba tutarlı ama siz nasıl kullanacaksınız, f1 cok zevkli 6000d de vites atarsanız, 12-13 lt de yakar normal d de giderseniz sehir içi 7-8lt yi rahat yakalarsınız sehirdısı 6-5 olur deneme fırsatım olmadı, (3000km de şu an)
performans a gelirsek araba düz yolda da 207 yapıyor yokuş çıkarkende 207 yokuş inerkende yani 207 hız sınırı var, ara hızlanmalar otomatik de f1 kullanarak vites düşürdügünüzde gayet yeterli , mükemmelliyet olayı ise düz vites bu motor a daha uygun,
ses olayı klasik japon herzaman yol sesi var , alman araba sessizliği yok tabi ki, artı hb de 235 45 17 lastik var artı bir ses daha, uzun yolda sıkıntı yaşatabilir, ama yol tutuş cidden çok iyi...
dokunmatik ekranla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım, sadece kapı ayarlarında kapı otomatik kapanma var ama işlevi yok servise sordum, yok dediler...
ben neden tercih ettim:
motor,
yol tutuş,
dizayn ,
sedan araba sevmiyorum
sınıfının en geniş hb aracı, benim bebek de arabadan 2 ay büyük sıkıntı olur dedim , bagaj a arabası da valizde sıgıyor yeterince geniş
diz mesafesi cok çok iyi daha once focus ve megane kullanıldı, hem spor hem aile aracı
) dediğim gibi bu görüşler bana ait diğer arkadaşlarında fikirlerini alın derim,
iPad cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.