Süper hocam onca parçayı bulabilmiş olmanız takdire şayan. Radyoya ayrıca sevindim. Sunroof bence de orjinalliği bozmaz farklı bi donanım paketinde var sonuçta.[MENTION=301]dr.ersoy[/MENTION] bu arada orjinal teybini buldum yurtdisinda kargo dahil 50usd ye anlastik arkadasla
aracin biraz orjinalliginin disina cikarak arka kelebek camlarini otomatik acilir yapmayi planliyorum, on koltuklarida yenileme yapmisken isitmali yapicam, birde sunroof planlarimin arasinda, sunroof zaten aracin serisinde var fakat benimkinde yok cok orjinalligi bozmayiz kannatindeyim.
Sent from my SM-A500F using Tapatalk
ama izmirde koltuk ısıtmaya ihtiyaç duyacaginizi sanmıyorum veya niye kelebekleri otomatik açasınız ki? Benim kamyonda 4luler bile yok fabrika çıkışı yok aslında yolda kalma ihtimalini de düşününce lazım ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.sadece elektronik distribütör taki cam. Platin derdinden kurtulmak ve performans artışı aynı zamanda yakit tasarrufu için size de tavsiye ederim.
2. Paragraf tamamen kişisel fikrim yorum ve uygulama özgürlüğüne tabi ki sahipsiniz yalnız yazın görmeye gelicem bi tur gezdirin beni olurmu
Tekrardan kolay gelsin bahtınız açık olsun