Civic FB7 Çözümlenemeyen problem?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ecofb7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Hakan AÇIKGÖZ
Aracınız
Civic FB7 2015
Arkadaşlar merhaba 2015 fb7 aracımda anlık tekleme sorunu çözmek için BRC servisinde işlem yaptırdım araç çok daha kötü oldu seyir halinde aşırı silkeleme problemi başladı hem benzinde hem gazda aynı sıkıntı var tüm arıza ışıklarını yaktı seyir halindeyken stop ediyor araç 4 gündür sanayide arızayı birtürlü bulamadık BRC servisine gitmeden önce supap ayarı yaptırdım bujileri değiştirdim bobinlere baktırdım .
Bugün de manifold mutlak basınç sensörü yüksek voltaj diye bir arıza gösterdi
yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Ad Soyad
Hakan AÇIKGÖZ
Aracınız
Civic FB7 2015
Corum dediniz tekrar yolunuz düşerse Honda Ozel Servis Damla otoya ugramanizi tavsiye ederim. Bana cok yardımcı olmuşlardı.
Hocam Çorum'a bayram ziyareti için gitmiştim forumda bir arkadaşımız Özençlerde pipo işlemi uygulaması ile anlık tekleme çözülüyor diyince orda yaptırdım sorunu çözmeden çıkamam yola bu şekilde gitmez

ooktar

0
Ad Soyad
Oğuz OKTAR
Aracınız
Civic FB7 2014
Boğaz kelebeği adaptasyonu bildiğim kadarıyla rölantideki dalgalanmayı düzeltir. Rölantide veya daha yüksek devirlerde motorun titremesi ile ilgili olmayabilir.

Fb7 araçlarda adaptasyonu aracın kendi kendine yapması için bir yöntem var. İhtiyaç varsa anlatabilirim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
Hakan AÇIKGÖZ
Aracınız
Civic FB7 2015
Boğaz kelebeği adaptasyonu bildiğim kadarıyla rölantideki dalgalanmayı düzeltir. Rölantide veya daha yüksek devirlerde motorun titremesi ile ilgili olmayabilir.

Fb7 araçlarda adaptasyonu aracın kendi kendine yapması için bir yöntem var. İhtiyaç varsa anlatabilirim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla anlatırsınız sevinirim

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Daha önce buna benzer uygulamaları denemiştim. Fakat çok verimli olmamıştı. Cihazla kalibrasyon yapılana kadar geçici bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

Bir video buldum. Deneyin isterseniz.

Son düzenleme:
Ad Soyad
Hakan AÇIKGÖZ
Aracınız
Civic FB7 2015
Daha önce buna benzer uygulamaları denemiştim. Fakat çok verimli olmamıştı. Cihazla kalibrasyon yapılana kadar geçici bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

Bir video buldum. Deneyin isterseniz.

Denedim maalesef olmadı Çarşamba başka bir ustaya gideceğim durumu anlattım sıkıntın pipolu sistemden kaynaklı muhtemelen sökeriz dedi çözeriz merak etme dedi bakacaz artık

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Denedim maalesef olmadı Çarşamba başka bir ustaya gideceğim durumu anlattım sıkıntın pipolu sistemden kaynaklı muhtemelen sökeriz dedi çözeriz merak etme dedi bakacaz artık
Araç çalışırken benzin enjektörlerinin bulunduğu bölgeye pet şişe ile sabunlu su püskürtün.
Bu sırada motor çok sıcak olmasın.
Eğer rölanti bozuluyorsa motor titremeye başlıyorsa kaçak vardır.
Not: elektronik aksamlara dikkat edin.

Geri