CVT Şanzıman - ANA KONU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skayfc5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fc5 kasa civic lerdeki cvt otomatik şanzıman ile ilgili problem yaşayan varmi sormak istedim. Devir saati dalgalanması, D den R ye geçişte sarsıntı yada direksiyonda kayma sağa veya sola çekme gibi

SM-N920C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Evet lpg ve benzinde de ayni, motor sıcak soguk farki da yok her durumda ayni. Zincir uzamasiyla vs alakalı olmasindan korkuyorum acikcasi.
Zincir diye birşey yok hocam. Bu nedenle uzama diye bir durum da söz konusu olamaz.

İç içe geçmiş çelik halatlar ve onları bir arada tutan yüzlerce plaka var.

Ateşleme bobinleri ve bujilerin durumu nasıl?

images (6).jpeg

Ad Soyad
Aay26 aay26
Aracınız
Civic FC5 2019

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Bujilerin degistigini biliyorum ama ne zaman oldugunu bi kontrol edeyim. Size saglikli bilgi vereyim. Tesekkur ederim ilginiz icin.
Eskişehir'de Çağrı Honda'ya (Özel servis) gidebilirsiniz. Yetkili servisten ayrilma işlerinin ehlidir. Gerekli kontrollerinizi yapacaklardır.

Ad Soyad
Aay26 aay26
Aracınız
Civic FC5 2019
Eskişehir'de Çağrı Honda'ya (Özel servis) gidebilirsiniz. Yetkili servisten ayrilma işlerinin ehlidir. Gerekli kontrollerinizi yapacaklardır.
Son bakimini ufuk hondada yaptirdim, bakimla birlikte arizali LPG enjektoru garanti kapsaminda degisti. Subap ayarini bi sonraki bakimda yapalim dediler. Yanliz yakit biraz fazla gibi geldi bana 11 litre civari sehir icinde normal mi acaba. Siz buji ve bobin deyince o da aklima geldi.

Ad Soyad
Aay26 aay26
Aracınız
Civic FC5 2019
Son bakimini ufuk hondada yaptirdim, bakimla birlikte arizali LPG enjektoru garanti kapsaminda degisti. Subap ayarini bi sonraki bakimda yapalim dediler. Yanliz yakit biraz fazla gibi geldi bana 11 litre civari sehir icinde normal mi acaba. Siz buji ve bobin deyince o da aklima geldi.
Yanlış yazdim cagri demissiniz siz ben ufuk hondadan bahsettim. Sonra duzelttim msji

Geri