40000 km de şanzuman yağı yetkili serviste 850 tl ye degistirdim.
SM-J610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
kesinlikle katılıyorum, orjinal yağ olmalı!!!Araç konusunda oldukca bilgili bir arkadaşım, (ustalardan daha bilgili bazı konularda) özellikle şanzıman yağı konusunda servis dışında bir yerde yağ değiştirme diye şiddetli tavsiyede bulundu bana.
Bende şanzıman yağını 40.000 km ye geldiğimde servise değiştireceğim.
hangi servis, İzmir Terakki 780 istedi, 27 sinde değiştireceğim40000 km de şanzuman yağı yetkili serviste 850 tl ye degistirdim.
tavsiyem şanzıman bakımı haricinde özel servise gitmen, fiyatlar yarısından daha düşük. 10 bin motor bakım +filtreler 450 ye yaptıracağımHonda aldığıma çok pişmanım. Bakım periyodları hem kısa hem de fahiş! Dizel opel ve ford araçlarım oldu. 15bin bakımları 500-600tl arasındaydı. Bugün olsun 750tl.
40binde şanzıman yağına 850 ver, 10binde bir 1000tl yağ bakımına ver! Resmen soygun. Bir daha Honda mı! Asla!!!
Bugün şanzıman yağı aldım servisten fc5 için 4 litre 660 TL özelde yaptıracam işlemi.
Bu yağ FC5lere uygun değil, sakın kullanmayınorjinal yağ arkadaşlar, burdan daha ucuza alabilirsinizŞanzıman Yağı Modelleri ve Fiyatları - n11
Şanzıman Yağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şanzıman Yağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İnternette firmanın iletişim bilgileri var.orjinal yağ arkadaşlar, burdan daha ucuza alabilirsinizŞanzıman Yağı Modelleri ve Fiyatları - n11
Şanzıman Yağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şanzıman Yağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ben de o bu şekilde biliyorum.Bu yağ FC5lere uygun değil, sakın kullanmayın
FC5ler yeni nesil tork konvertör destekli CVTler olduğu için HCF-2 denilen kendine özel yağları vardır, önceki CVT yağları uyumlu değildir.
Amazon.com: Genuine Honda 08200-HCF2 Fluid Hcf-2: Automotive
Buy Genuine Honda 08200-HCF2 Fluid Hcf-2: Transmission Fluids - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
1650 tl çok iyi değil mi? ben 2.5k gözden çıkarmıştım bu bakım için. Böyle bir fiyat varsa sıkı pazarlığa otururum bölgemdeki servislerleMerhaba bugün Honda Plaza Marmarada 40.000 periyodik bakım + şanzıman yağına 1.650 lira ödedim. Arka balataların bitik olduğunu söyleyip şuan %30 indirim olduğunu ekledi. Fiyatı ise 650 lira. Daha önce dışarıda değiştirmiştim ön arkayı yine aynı şekilde yapıcağımı söyledim..
Yakında bakım yaptıracak olanları bilgilendirmek için yazdım bunları herkese iyi günler
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.