Hocam öncelikle honda zorlu şartlar adı altında kendince bahaneler üretiyor. Bunu açıklamak gerekirse benim aracımın ilk sahibi Honda Türkiye. Aracımı 18.000 km’ye kadar şirket içinde bir fiil kullanılmış, 18.000 kmde iken bir bayinin ikinci eline satılmış ve oradan alan kişi 20.000 kmde ilk bakımına sokmuş aracı. Daha sonra servis kanalıyla Honda Türkiye ile iletişime geçtim dedim benim garantim ne olacak bakım atlanmış bana verilen cevap hiçbir problem yok bizim garantimiz altında dendi. Yani zorlu şartlar bizim için geçerli

Mazot filtresini 4.000 km sonra değiştireceğim rakamı konusunda net bir bilgim yok ama yaklaşık 300-400 civarı olur diye düşünüyorum. Hb bagajı oldukça kullanışlı, sert bagaj pandizotu olmadığı için eşyaların üst üste konmasına imkan tanıyor. Ayrıca yedek lastikte yok bagajın altında güzel bir boşluk var ben ıvır zıvırları oraya koyuyorum. 1.5 turbonun manueli bence efsane olmuştur, pandemi nedeniyle test edemedim ama ilk fırsatta etmeyi düşünüyorum. Ve son hız olarak 260 yapabileceğine eminim