Teşekkür ederim
arkadaşlar yakın zamanda dizel fc5 şanzıman yağını değiştiren varmı ? araç 40 bindemi değişiyor ve maliyeti aşağı yukarı ney diye soracaktım.
Fotoğraf görüntülenemiyor hocam, mümkünse tekrar yükleyin.Arkadaşlar 50000km bakımı için servis 1850tl istiyor polen hariç 1500 istiyor. Parçaları alıp kendim dışarıda yaptırmak istedim dışarı parça vermiyoruz diyorlar. Şimdi sorun şu dizel Honda civiclerin hava ve yağ filtresi dışardan bulunmuyor. Bakımları servis dışında yaptıran arkadaşlar var mı ? Yada parçaları servis harici nasıl temin edebilirim bilgisi olan var mı ? Fotoğraftaki set sizce nasıldır ?
Farklı mekanlarda benzer hiçlikler..
Ekli dosyayı görüntüle 266293
Satıcı ile görüştüm kesinlikle orjinal parçaların kalitesinde diyor malzemeler için. Gelince aracınızdaki parçalar ile karşılaştırıp şüpheniz olursa koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz diyor satıcı.Fotoğraf görüntülenemiyor hocam, mümkünse tekrar yükleyin.
Yanlız dışarı parça vermiyoruz diye birşeyi ilk defa duyuyorum, müşteri olarak sadece parçaları satın alma hakkınız var, siz al satçı değilsinizki?
Bunu diyen serviste ben artniyet ararım.
Başka ildeki servislerle görüşerek yağ ve hava filtresi için kargolama yapıp yapamadıklarını sorun, yapıyorlarsa parayı eft ile gönderirsiniz zaten. Diğer bir ihtimal Ankara İstanbul gibi şehirlerde tanıdığınız varsa aracınızın şasi kodundan sizin için parçaları alıp size kargolatsın.
Hocam ben istina durumlar haricinden hiçbir parçacının malım kötü dediğini duymadım, bu açıdan sadece satıcının sözü kalite kriteri olmamalı, zaten satıcının ürünü kaliteli bir marka olsa gururla kodlarını belirterek yazardı, bu şekilde markası bile belirsiz bir ürüne ben yönelmeyi yanlış buluyorum.Satıcı ile görüştüm kesinlikle orjinal parçaların kalitesinde diyor malzemeler için. Gelince aracınızdaki parçalar ile karşılaştırıp şüpheniz olursa koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz diyor satıcı.
Çorum servisi ile görüştüm vermiyoruz dedi dışarı şaşırdım. Allah sonumuzu hayır etsin ülkece para için artık insani duygularımızı arka plana çekip sonucu maddi çıkar olan herşeyi yapmaya gidiyoruz. Normalde ben bu seti alsam licuimoily yağ ile birlikte 632 liraya geliyor 200 de usta parası versem 900 de. Ama garantiden çıkmasına içim el vermiyor , yada takacağım parçaların güvenilirliğinden emin olsam yine yapacam ama herşey sorun.. sonuç bayiye gidip soyulmaya çıkıyor bile bile.Ekli dosyayı görüntüle 266294Ekli dosyayı görüntüle 266295
Farklı mekanlarda benzer hiçlikler..