Ben 80000 km bakim icin mutluhan honda 1690 tl fiyat verdiler.
Mi Note 10 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Mi Note 10 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
yakıt filtresi ve fren hidroliğini değiştirmedim.4.yıl /40.000km bakımı için fiyat alan oldu mu arkadaşlar. (2018 fc5 dizel)
kitapçığa göre değişecek parçalar;
*motor yağı
* yağ filtresi
* yakıt filtresi
* hava filtresi
* polen filtresi
* şanzıman yağı değişimi
6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tuşa basılı tutmanız gerekliarkadaşlar dizel araçlarda bu tuşa basma seçeneği yok sanırım,dün karda deneyim dedim off konumuna gelmiyor.
üstad bi yanlışın olmasın şanzıman yağı hondanın kitapçığında 60.000km yada 4 yılda bir yazıyor. ben bugüne kadar bu kitapçığa göre gittim servisle hep uyuştu. seninki dizel mi.? fren hidroliği bende 3.yıl değişti, oda kitapçığa göre doğru gözüküyor.yakıt filtresi ve fren hidroliğini değiştirmedim.
listede şanzıman yağı demişsiniz orda yanlışlık var,ilk şanzıman yağı 80.000 de değişiyor.
bakımda ekstra arka fren balataları bitmiş onların değişimi çıktı onunda kampanyalı fiyatı 1250 fatura kestiler.
toplamda normal bakım +arka fren balata 2950 TL ödedim
Dizelüstad bi yanlışın olmasın şanzıman yağı hondanın kitapçığında 60.000km yada 4 yılda bir yazıyor. ben bugüne kadar bu kitapçığa göre gittim servisle hep uyuştu. seninki dizel mi.? fren hidroliği bende 3.yıl değişti, oda kitapçığa göre doğru gözüküyor.
6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.