Yağ honda marka, fatura mail olarak gelecek halen gelmedi
Hocam rakam bana uygun geldi izmire göre ben mayısta yaklaşık 1600’e yakın bir ücret ödedim ama ön arka rot balans motor temizliği ve klima temizliği dahil. Bunları çıkartırsam sizin rakamlara tekabül ediyor, sizde de bunlar varsa izmir pahalı..Yağ honda marka, fatura mail olarak gelecek halen gelmedi
ön arka rot balans motor temizliği ve klima temizliği dahil değil,polen filtresi dahil değil,bunları çıkarırsanız sanırım aynı fiyata denk gelir.Hocam rakam bana uygun geldi izmire göre ben mayısta yaklaşık 1600’e yakın bir ücret ödedim ama ön arka rot balans motor temizliği ve klima temizliği dahil. Bunları çıkartırsam sizin rakamlara tekabül ediyor, sizde de bunlar varsa izmir pahalı..
Teşekkürler Hocam ??ön arka rot balans motor temizliği ve klima temizliği dahil değil,polen filtresi dahil değil,bunları çıkarırsanız sanırım aynı fiyata denk gelir.
Filtremarketim.com a bir göz atın hocam. Mann hava filtresi oldukça iyidir varsa.Merhaba. Dizel için hava filtresini servis harici dışarıdan tedarik edebilen oldu mu hiç ?
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Baktım hocam yok malesef. Eco-benzinliler için var dizeller için yok. Polen var ama.Filtremarketim.com a bir göz atın hocam. Mann hava filtresi oldukça iyidir varsa.
serviste takılan orjinaline baktımmarka vs de göremedim,aramakda zor oluyor internetteMerhaba. Dizel için hava filtresini servis harici dışarıdan tedarik edebilen oldu mu hiç ?
Dizelciler sessiz biraz neşelendirelim burayı