Teşekkür ederimYağ orjinalse sıkıntı olmaz. Sonraki bakımda daha iyi yağlar denenebilir.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederimYağ orjinalse sıkıntı olmaz. Sonraki bakımda daha iyi yağlar denenebilir.
Arkadaşlar 2013 Fb7 aracım için bu uygun mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 264669
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Daha iyi yağlar neler?Yağ orjinalse sıkıntı olmaz. Sonraki bakımda daha iyi yağlar denenebilir.
Baz yağlar kara borsada. Bulunmuyor şu anArkadaslar dun ustamla konusuyordum bu yag konusunu tedarikcisi kendisine stok yapmasi konusunda uyarmis doviz fiyatlariyla ilgili ciddi yukselisler ve ham madde de sikinti varmis sanirim bilginiz olsun. Ayni sey sunger uretimi konusunda da varmis. Internette bakiyorum hep 1 yillik yaglar var neredeyse bu da bana bir isaretmis gibi geliyor.
Bakıma da az kalmıştı, yazınızı görünce dün akşam sipariş verdim. KDV ile 360₺ tuttu.Arkadaslar dun ustamla konusuyordum bu yag konusunu tedarikcisi kendisine stok yapmasi konusunda uyarmis doviz fiyatlariyla ilgili ciddi yukselisler ve ham madde de sikinti varmis sanirim bilginiz olsun. Ayni sey sunger uretimi konusunda da varmis. Internette bakiyorum hep 1 yillik yaglar var neredeyse bu da bana bir isaretmis gibi geliyor.
Motul, mobil 1, Shell ve Eneos un belli başlı bize uygun yağları... Bakım zamanınız geldiğinde tekrar danışabilirsiniz. Genel olarak mobil 1 - Shell- motul- eneos 0w20 yağları, 0w30 yağları ve 5w30 yağları...Daha iyi yağlar neler?
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi