Arkadaşlar arabayı alalı 10 gün oldu. Aldığım ilk günden beri bu ses var. Araba özellikle düşük devirlerde hırıltı sesi çıkarıyor, tam olarak ne olduğunu da anlamıyorum ama bi bakar mısınız ? Videonun linkini aşağıya ekliyorum..
Hocam kayış 8 yıl 120bin km diyor, kullanıcı sorunlarına bakarsak kayışla gergiyi birlikte değiştirmek en mantıklısı, gergi sorunu mutlaka zaman içinde ortaya çıkıyor nasıl olsaSanırım ürünün ömrü ortalama 5 yıl/100 bin gibi geldi bana. Bakım kataloğunda kayışlar 5 yıl veya 120k gibi olması lazım.
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aracım 70 bin km de verdi gergi sorununu, 72 bin oldu anca tespit ettik forum sayesinde ve kayış ile beraber değiştirdik
Usta çıkan kayışın iyi durumda olduğunu söyledi ancak almışken onu da değiştirdim.
Bu arada motul 0-20 yağ, yağ filtresi-hava filtresi-polen filtresini de mann fılter marka olarak değiştirdim
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ina marka gergi 490 TL
Kayış 115 TL
Bende yağ değişimi vs de vardı işçilik fiyatı yanıltır hocam sizi
Gergi değişimi serviste 150 tl+kdv idi 6 ay önce Şu anda kaçtır bilmiyorum.Bir de ustam arkadaşımdı ondan işçilik yanıltır
Gergiyi dışarıdan alıp yetkili serviste değiştirseniz işçiliğe 100 tl alırlar bilginiz olsun