Arkadaşlar arabayı alalı 10 gün oldu. Aldığım ilk günden beri bu ses var. Araba özellikle düşük devirlerde hırıltı sesi çıkarıyor, tam olarak ne olduğunu da anlamıyorum ama bi bakar mısınız ? Videonun linkini aşağıya ekliyorum..
Lütfen linkteki yazıyı inceleyin, n11 ve gittigidiyor gibi platformlarda satan yerler var diye hatırlıyorum,Manisa da sanayi de usta bana bu parçanın orjinalini piyasada bulamayız dedi. Taiwan mali takacaz dedi. O da 350 tl. 150 de işçilik alırım dedi. Orijinalini nasıl temin edebilirim. Seri numarası vs. bilen arkadaş varsa verebilir mi?
DURSUNTOYA
Her viteste yapabilir. Yokuşta geri geri giderken bile gergi bilyasi ses yapabilir. Dediğiniz gibi.dusuk devirlerde yapar. Devir.yukseldikce ses keserBu sorun bende de var. 2500 devir sonrasında oluyor. Araç otomatik fd6 2010. 4.5.viteste giderken 2500 devirlerdeyken gaza biraz bastığımda devir 3000'e geliyor vtec sesi gibi bi hırıltılı ses geliyor. Hızlanmaya basliyor araba. Sonra yeterli hıza ulaştığında sesi kesiyor. Lakin başka hiç bir şekilde duymuyorum bu sesi.
Bu neye sebep olur ilerleyen zamanda. Ne kadar süredir var bilmiyorum. Bir ay falan oldu arabayı alalı daha.
Kormayın aracı bir anda yolda bırakan bir durum değil bu. Bu şekilde yaklaşık 20bin km.den fazla yol yaptımBu sorun bende de var. 2500 devir sonrasında oluyor. Araç otomatik fd6 2010. 4.5.viteste giderken 2500 devirlerdeyken gaza biraz bastığımda devir 3000'e geliyor vtec sesi gibi bi hırıltılı ses geliyor. Hızlanmaya basliyor araba. Sonra yeterli hıza ulaştığında sesi kesiyor. Lakin başka hiç bir şekilde duymuyorum bu sesi.
Bu neye sebep olur ilerleyen zamanda. Ne kadar süredir var bilmiyorum. Bir ay falan oldu arabayı alalı daha.