aldığınız kamerayı tavsiye etmiyorum öncelikle çünkü bataryalı bir kamera,tesisat hatalarından vs çekindiğiniz için yazmak istedim,yaz aylarında araç park halinde iken o bataryadan aracın içine sıvı bile akabilir yangın bile çıkabilir.maksadım hevesinizi kırmak değil ama bataryalı ürünler araç içinde bırakılacak aylarca sıcakta park halinde bekletilecek, kullanılacaksa tehlikelidir bence.katılmayabilirsiniz bana belki sorun yok.
montaj konusunda park halinde kayıt istemiyorsanız çakmaklıktan alıp direksiyonun altından sol ön direğe oradan tavan döşemesi önünden kameraya güç bağlantısını götürürsünüz.sigorta kutusuna bağlamanıza gerek yok.sigorta kutusuna park halinde kayıt istiyorsanız bağlarsınız aksi durumda çok gereksiz olur çakmaklığın boş kalmasını istiyorsanız durum farklı tabi.
direkten kabloyu geçirirken kablonun ön cama yakın taraftan geçmesine dikkat edin,direğin altta bittiği yerden direk aşağı inebilecek boşluğu var.bu tarz kablo bğlantıları yaparken tavan airbag i olan kısımlardan kabloları geçirmemenizi tavsiye ediyorum.perde havayastıkları tavan döşemesini yandan her ne kadar patlatsa da kamera kablonuz aşağı inmez bir yere takılırsa perde havayastığı takılı kalarak koruma yetersiz kalabilir.youtube dan bakabilirsiniz civic teki airbag açılışına.