Bu ürün nasıl varmı görsel üstad femex e göre artıları?
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ürün nasıl varmı görsel üstad femex e göre artıları?
Arkadaşlar fren lambası için alıp takan var mı? Femex in kırmızı mercekli olanı alıp taksak memnun eder mi.
Ayrıca 3. stop lambasını da Led ile değiştiren var mı?
Mart ayından beri Photon T20 kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel çalışıyorlar. Arıza lambası da yakmadı.Femex Arka sinyal ledlerimden birisi arızalandı. Maalesef üretimde de yokmuş. Önerebileceğiniz tak çalıştır başka sinyal ampülü varmıdır?
N11 deki ger vites ledleri göz kırpma yapıyormu can bus tan dolayı? Yani led kapalı iken kendiliğinden flaş gibi ara ara yanıp sönüyormu?Geri viteste bu ürünü kullanıyorum 9 ay olacak
Fiyatı da uygun performansından da aşırı memnunum sadece görüntü değil geceleri geri görüş kamerasının performansına ciddi katkı sağlıyor halojenin 2 katı aydınlatıyor. https://urun.n11.com/ampul/t15-geri...21-ledli-canbus-w16-912-921-2-adet-P263409904
Femex şu an satış sitelerinde yok diye biliyorum. Photon için N11 de photononline ve far doktoru güvenilir satıcılar. Ayrıca diğer konuda gördüm hangar aksesuar da ince detaylar yapmışsınız o da, Caner usta da satıyor photon dan.Femex mi photon mu dersiniz sizce? Bir de piyasada sanırım photonun sahtesi çok var. Turuncu olarakmı alacağız sinyal ledini hep turuncu diye geçiyor da
3 araçta kullandım hiç karşılaşmadım hocam.N11 deki ger vites ledleri göz kırpma yapıyormu can bus tan dolayı? Yani led kapalı iken kendiliğinden flaş gibi ara ara yanıp sönüyormu?