- Ad Soyad
- *
- Aracınız
- Civic FC5 2019
Bende bu farklı parçaları merak ettiğimden BRC Türkiye teknik destek ekibi ile telefonda görüştüm. Bu parçaları sordum ellerinde böyle bir liste olmadığını, fark parça dediklerinin lpg ile ilgili tüm parçaları kapsadığını ve benzinli bir araç ile LPG'li araç arasındaki eklenen tüm parçaları kapsadığını söyledi. Pul, somun, braket vs gibi en küçük parçayı bile fark parça olarak yansıtmışlat. Ayrıca lpg ecu'sünü de bu araca özel yazılım ile yaptıklarını söyledi. Açık açık söyleyemese de benim anladığım, yapılan özel üretim ecu dışarıda müdahale edilmesin diye yazılım ile kilitlenmiş. Eğer aracımı sıfır alsaydım ilk yıl benzinli biner, bir problem çıkmaz ise ikinci yıl lpg'yi dışarıda taktırırdım. Dışarıda hem işçilik daha kaliteli hemde yazılıma istedikleri gibi müdahale ediyorlar. 2017 yılında sıfır km opel corsa aldım ilk yıl benzinde bindim etresi yıl dışarıda brc taktırdım ve benzin lpg arasında hiç performans farkı hissetmemiştim.Bende aynı şeyden bahsediyorum. Mantık aynıdır ama kalite farklıdır.
Formu çok takip etmiyorsunuz anlaşılan. Elinde dolum ağzıyla tornacı tornacı gezen, enjektör altına takoz sokan arkadaşlarımız var maalesef. Ayrıca fabrikasyon da silkeleme yapıyor, bazı seri brc lerde programa müdahale bile edilmiyordu. Çıkacak sorunda yetkilinin dışarda anlaştığı firmaya yönlendiriyor.
25 farklı parçayı bir rica etsem?
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.