Sağolun@Ykp53 maşallah yakıyor ortalığı
Sağolun cümlemize kazasız belasız binmek nasip olsunhayırlı olsun kardeşim kazasız belasız binmeni dilerim.bende çok memnunum doğru seçim yapmışsın
Sağolun cümlemizeAllah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun kardeş çok şık maşallah
FC5 Executive
Maşallah cok guzel olmus. İlave olarak sis ledleri takmanizi siddetle tavsiye ederim araca cok dikkat cekici bir hava katiyor.. farkli desenler mevcut begendiginiz modeli secebilirsiniz ortalama 300tl gibi bir rakama n11 den tedarik edebilirsinizBiraz dokunduk Ekli dosyayı görüntüle 250363Ekli dosyayı görüntüle 250364Ekli dosyayı görüntüle 250365Ekli dosyayı görüntüle 250366
Lenovo P1a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sağolun evet düşünüyorum takmayı bakıyorum araştırıyorumMaşallah cok guzel olmus. İlave olarak sis ledleri takmanizi siddetle tavsiye ederim araca cok dikkat cekici bir hava katiyor.. farkli desenler mevcut begendiginiz modeli secebilirsiniz ortalama 300tl gibi bir rakama n11 den tedarik edebilirsiniz
MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim tercihim 3cizgili model oldu. Fikir vermesi amaciyla ekledim.Sağolun evet düşünüyorum takmayı bakıyorum araştırıyorum
Lenovo P1a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.