@Gktu94 Fren westing-house sistemi vakum gücünü motordan alır, motor ilk çalıştırıldığında subap ayarı da bozuksa ve çalıştırma sonrası devir çevrilmeden kalkış yapılırsa ilk anda düşük güç seviyesinde westing-house'a yeterli güç veremez ve fren zayıf kalır.
Bu rolantide araç kalkış yaptıktan sonra frenin zayıf kalması durumuyla ilk 2011de 307 otomatik aracımda karşılaştım
Klima açıkken kırmızıda durduğumda aracı kendi gücüyle gaza basmadan kaldırığımda gaza basmadığım sürece fren zayıf kalıyordu. Bende şehiriçinde dur-kalklarda klimayı kapatıyordum.
Eski FD6 aracımda subap ayarı yaptırdıktan sonra bu fren hususunu özellikle denedim ve bu sorunla karşılamamıştım, sonrasında subap ayarından 10bin km geçtikten itibaren ufaktan başlamıştı. FB7de şimdilik hiç karşılaşmadım, ama servise bu durumu sorduğumda FB7lerde fren vakum hortumu daha dar farklı yapıda olduğu için bu sorunun görülmemesi gerektiğini söylemişti.
Araç çalıştırıldığı gibi hareket hususu da bence bütün araçlarda zararlı bir uygulama, hiçbir sahip olduğum aracımda bu şekilde aracı hareket ettirdiğimi hatırlamıyorum, yazın bile 15-20 sn aracın kendini toplamasını beklerim