Bilerek kaza yapma iside riskli diskalifiye olur ama ekstra puan silme de gelebilir
"inat box" diye bir APK var. Telefona yükleyip kurun. Ne ararsanız var. Amazon prime, Netflix, blutv, exxen, gain, beİn...Ben de konuyu görünce izledim özeti. CNN'de miydi eskiden nerede gösteriliyordu ta o zamandan beridir izlemiyordum. Epey zevk aldım bu son yarıştan açıkçası. Son yarışı mutlaka artık korsan vs. nerden olursa izlerim.
Redbull kurallara hakemlere hilelere oynayarak değilde pist üstünde mücadele ederek kazanmak istiyor öyle olmasaydı bu sezonun hiçbir anlamı kalmazdı zaten, 7 kez dünya şampiyonu 103 galibiyeti olan birisini bu şekilde yenmek en cazibelisi en saygı duyulanı olur çünki, yoksa çoktan kirli işlere bulaşırlardı bileBirebirde öyle bir risk var, ben olsam hiç bu riske girmem Bottasa Verstappeni yada Pereze hamiltonu harcatırım
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Birebirde öyle bir risk var, ben olsam hiç bu riske girmem Bottasa Verstappeni yada Pereze hamiltonu harcatırım
Dediğimi Redbull uyguladı kesinlikle 15. turda tv yi kapatıyordum neredeyse bu iş bitti diyerek ama bi perez savunması izlenir dedim Perez nasıl bir savunma yaptı öyle 8 saniye kaybettirdi 1,5 turda ve bunu geçilmeden yaptı. Yalnız daha geçen hafta Verstappene ceza veren fia bu hafta aynı olaydan dolayı hamiltona yerini geri ver diyemedi.İşte ingiliz lobisi böyle bişey. Son 5 turdaki kaza da bence Hamiltonun Verstapene Silverstone ve Australiada kaza yaptırıp çaldığı 50 puanın karşılığıydı.O kazalarda da ceza almadı doğrudan +50 puan. Aradaki araçların çekilip yarışın başlaması herzaman olan bişey mercedesin bu seviyede ağlaması da Verstappen başarısıdır. Taze lastik ve şampiyonluğa aç bir Verstappen acımadı.Bence şuan griddeki en çılgın gözükara pilot.Sonuç olarak F1 yeni bir şampiyon kazandı.
Muazzam yarıştı max çoktan bitirirdi şampiyon olurduwhatsapp tan arkadaşlarım tebrik yazıyorlar yarıştan sonra bana bir arkadaş: "Allah kabul etsin kanka" yazmış bu akşam derin bir ooh çektim, Formula 1 e bir yerde bir şekilde gönül vermiş bütün Honda severler için bu akşam çok özel bir dönüm noktası oldu.
Mercedes AMG Petronas ın uzun yıllar süren hakimiyeti Avusturyalı bir gazoz markası tarafından tarumar edildi, ah işte 2019 da hepsi bir olup Ferrari nin motorunu şikayet etmeyeceklerdi, çünki Ferrari nin Mercedes i mağlup etmesi başka, gazozun malup etmesi başka oluyor işte, Toto Wolff e de en çok rahatsızlık veren bu oldu
Yarıştan sonra Mercedes takımı durmadı, bu şikayetleri de sınırsız gibi birşey artık ne olacaksa... şöyle ki:
SC periyotu neden tur bindirenler en arkaya yerleşmeden bitirilmiş?
Verstappen SC periyotunda Hamilton u sollamış?
Yarışın son turlarında SC girip rahatsızlık verdiği için yarış son bir tur kala olan sıralama ile bitirilmesi lazımmış?
Horner ve Newey savunması alınmak üzere çağırıldı, sonra tekrar çağırıldı.
Mercedes in yaptığı çirkeflik diyeceğim ama hafif kalır.
Zaten an itibari ile Mercedes in bütün protesto talepleri reddedildi, CAS a gideceklerini söylüyorlar hala. Şaka yapmıyorum gerçekten spor disiplin mahkemesine gideceklermiş. Şampiyona sonucu bu saatten sonra değişmez. Mercedes AMG Petronas kendisini bakalım daha ne kadar küçültecek küçük düşürecek.
Hamilton podyum sonrası basın toplantısına katılmamış, en son ağlarken görmüşler, tabi öyle demiyorlar yoğun duygusal durum yaşıyor dediler TV de.
Resmi Formula 1 sitesi ve youtube kanalında yarış esnasındaki telsiz konuşmalarını içeren bir video yayınlanır onu dört gözle bekliyorum bu yarışta telsiz muhabbetleri efsaneydi sitemler, şikayetler, küfür edenler.
Bu sezonu izleyen nesil çok şanslı.
"Honda" nızın kıymetini bilin, kaputun altında Formula 1 dünya şampiyonu ruhuna sahip bir motor var.