Ariza isaretleri derken neden bahsediyorsunuz acabilir misiniz? Prinsde lpg uyumlu araclar listesine en az 100bin km test somrasi eklendigini iddia ediyor. Ben 10 senedir eski civic aracimda prins kullaniyorum ariza kenara dursun ariza isigi dahi hic yakmadi aracim suan 310bin km de ve sifir sorun.
ben prins i kötülemek için yazmadım..bence de güvenilirlik açısından prins her zaman en önde gelen marka..ben sadece rs ve eco civic için yorum yapıyorum..siz de gelen ürünü görseniz ve kullansanız seçimi brc den yana yapardınız..gerçekte de yarı yarıya fiyata prins de takılabilirdi çok buyuk ihtimalle de onda da sıkıntı olmayacaktı ama tekrar söylüyorum brc sadece rs için ürettiği bir ürün montaj yaparken milimetrik hesaplarla yapılıyor hatta yukarda da yazdım aracın yakıt basınç pompasını italyaya götürüp geri yolladılar...yine araca yuklenen yazılım direkt italyadan yapıldı çok özen gösterdikleri bir iş bu bakımdan kesinlikle tercih edilir..arıza ışığı dediğim prins montajının videosunda test sürüşlerinde görmüştüm..youtube da var