mask946
0
Bu benim üçüncü Honda Civic Honda Civic fd6 2011 Premium almıştım 25000 kilometre benzinde bindim agresif ve spor modda sonra 2012 yılında 2012 model fb7 kasa Honda Civic aldım sıfır onu da 20 bin kilometre spor modda ve agresif kullandım daha sonra LPG taktırdım daha sonra 30 bin kilometrede LPG de agresif olarak kullandım işlerimin ters gitmesinden kaynaklı sebeplerden dolayı 50 bin kilometrede iki buçuk sene sonra sattım yani Anlaşılacağı üzere arabayı her türlü mod da kullandım Ve keyfini yaşadım bu arabayı da en son aldığım ve şu an kullandığım arabayı da hatasız boyasız 13 binde tertemiz bulduğum için aldım o hircin ve ateşli günler geride kaldı tüm zevkimize aldıkHocam ekonomik durumunuz bana yakın galiba hesap yaptığınıza göre ben lpg siz olsa hayatta binmezdim. Tabi agresif kullanan biriyim belki benzin ile binsem kıyamazdım. Şöyle düşünün. Hayata bir kere geliyoruz. Ben bu araca kafam rahat binemeyeceksem neyleyim? Aldım mı binerim acımam. Lpg ile az yakıyor ve çok memnunum. Benzin ile ısınana kadar geçen süre beni üzüyor =) lpg candır. Uzun süre kesin binecekseniz taktırın derim ama sizin araç lpg uyumlu olanlardan değil bişey diyemiyorum. Sorun olur mu olmaz mı? Eğer motor orjinal kalıp delmeden montaj yapabilirlerse bence olur. Burada bir usta bir tane delik delmedim dedi kendi aracı var 2007 model civic. Bilmiyorum araştırmak lazım.
Artık arabayı normal kullanmaya karar verdim işin özeti bu
SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.